Şimdi Ara

Yağmurlar huzur getirecek sanırdım......

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yağmurlar huzur getirecek sanırdım...... Getirmedi. Üzerime sorumluluk yağdı. sağanak halde.
    Yetmedi sel oldu göl oldu o yağmurlar.O gölde çırpınıyorum.Boğulmazsam çıkarıp daha derin bir göle(üniversiteye) atacaklar.
    Onda da boğulmamayı başarırsam dışarı çıkaracaklar.Üzerim ıslak bir halde. Kurulandığımda çoktan hasta olmuş olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avatarım Ağır Çekim -- 23 Ekim 2012; 19:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsan hayatını böyle boş şeyler ile çürüten bir sistem var kardeşim. Sistemin anüsünden çıkan hayat mücadelesi isimli pisliğin içerisine hoşgeldin. Doğruların ve kendin için mücadele edeceksin. Edeceksin ki sistem bizim gibi arkasında kimsesi olmayan vatan evlatlarını harcayamasın. Gerekirse yanacaksın ki etrafına ışık saçacaksın. Teslim olmak acizlerin işidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 23 Ekim 2012; 19:19:03 >
  • up

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.