Şimdi Ara

Yağmurda iyi tutunma sağlayan kış lastiği önerisi lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an 16" çapında kış lastiği araştırmaya başladım. Genellikle İstanbul'da kullanılacak ve kışın belki bikaç kere uzun yola çıkılacak. İstanbul'da bildiğiniz gibi toplamda en fazla 1-2 hafta kar olur. Bazı kış lastikleri karda iyi bir performans sergilerken Yağmur'da kaymaya meğilli oluyorlar. Yağmurda üstün yol tutuş sağlayan, ama kar yağdığında da beni üzmeyecek bir kış lastiği önerebilir misiniz?

Şu an aracın üzerinde fabrika çıkışı gelen 215-45-16 Dunlop Sport Maxxx Lastikler var, herhalde 1-2 haftaya kadar kış lastiklerine geçeceğim.

Teşekkürler

• Yok mu hiç tavsiye olan? Veya belirli bir marka ile kötü tecrübeleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Yok mu hiç tavsiye olan? Veya belirli bir marka ile kötü tecrübeleri?

Aracimda 2 yildir alpin var en ufak bir sorun yasamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cins ebat bir lastiğiniz var, az üretildiğinden çok pahalıdır, o yüzden kış için ebatla oynamakta fayda var, 205 55 16 ya geçmelisiniz, lastik marka tavsiyesi olarak ContiWinterContact TS850 karda ıslakta ve buzda şuan için en iyi tek lastiktir, boşuna başka marka bakınmayın, fiyatı 230tl civarlarında ...
  • Kis lastiklerinin cogu islakta da cok basarili oluyor zaten hankook kullanmistim . Karda islakta başarılıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bu ihtiyaçlarınıza cevap verecek lastikleri; bir lastikle ilgili objektif bilgileri ve sizinle benzer sürüş, iklim ve zemin tipi vs. şartlarına sahip kullanıcıların tecrübelerini harmanlayarak bulabilirsiniz.

Dilerseniz, bu vereceğim sayfada lastiklerinizin ebatlarını girip, aracınıza uygun lastiklerin listesine ulaşabilirsiniz :www.rezulteo-lastik.com.tr
    Öncelikle belirtmeliyim ki, sitemiz lastik fiyatlarını, performanslarını ve satıcılarını karşılaştırabileceğiniz, kısacası lastik satın alma rehberi görevi gören bir sitedir. Yani lastik satıcısı değiliz.

Ebatlarınızla lastik arama konusuna gelince, daha sonrasında arama sayfasının sol tarafındaki kutuları kullanarak çıkan sonuçları filtreleyebilirsiniz. kış lastiği seçtiğinizde göreceksiniz ki lastiğin kar ve buz üzerinde frenleme performansı notu da var. Bu notların ayrıntılarını görmek için, incelemek istediğiniz lastiği seçtikten sonra, "test ve denemeler" sekmesine tıklayabilirsiniz. Örnek vermek gerekirse :http://www.rezulteo-lastik.com.tr/continental-lastikler/contiwintercontact-ts-850-lastik/deneme-test-2272

Lastik arayışınızda yardımımızın dokunabilmesi dileğiyle, iyi günler ve iyi aramalar.

• Rezulteo Lastik kullanıcısına yanıt
    Fiyatlari karsilastirirken kdv dahil yazarsaniz saha anlasilir olur ;)

Gecenlerde denk gelmistim, guzel bi siteye benziyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • contiwintercontact ts800 kullanıyorum ve çok memnunum.karda ve ıslak zeminde tutuşu bana göre iyi.testlerde de iyi olduğpu anlaşılıyor.buzda deneme fırsatım almadı daha yorum yapamayacağım bu konuda sizi yanlış yönlerdirmek istemem.
  • Bethesta kullanıcısına yanıt
    Kış lastiğinde Petlas ve fazla para vermeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.