Şimdi Ara

Yağmur yağdı böyle oldu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • istanbuldayım akşama doğru yağmur başladı 2 saattir falan çok şiddetli şekilde yağıyor.İnternet felç,yarım saat modem ip almadı onla uğraştım şimdi sayfalar açılmıyo.Elektrik kesilmeleride cabası...

• bizde sorun yok şuan ama net savaşladı bıraz ama aşırı değil
  • hımm demek net savaşladı.. bizde önce elektrikler gitti sonra geldiğinde internet yoktu sonra uydu kaydı adam gibi milli maç izliyemedik.. yani hala 15. dünya ülkesiyiz
  • aynı şey bendede oluyor net kesilmesede sivasa yağmur yağınca int bayağı yavaşlıyor
  • istanbulda yım sorun yok hatta geçen 1 haftaya göre en iyi seviyedeyim hız olarak
  • yer: safranbolu

pek yağmur yağmadı ama 2 kez elektrikler gitti. net yok gibiydi ara ara. otobüs biletini değiştirmeye gittim ilçeden merkeze bağlanamıyor acente offf
  • hollandada oturuyorum bende,

geldigimden buyanna ne elektirik kesildi, ne internet yavasladi..

burasi tam bir yagmur ulkesi gibi bisi simsek fln cakiyor ben hayla internet arkasinda ya forumlarda ve arkadan full film cekerim :)

internet ise 4 yildir 1 kere kesildi heralde oda calisma vardi

yarim gun falan surdu, sonra geri geldi internet hizi 20mbit / 20000 kb diyim

saniyede 2.5 mb indirebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AytacFx -- 14 Ekim 2007; 1:13:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yağmur adam
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizdede bi yavaşlama var, Online Oyun Oynayamıyorum Ping'im Normalde 6-13 Arasıyken şuanda 80-130 arası gidip geliyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytacfx

hollandada oturuyorum bende,

burasi tam bir yagmur ulkesi gibi bisi simsek fln cakiyor ben hayla internet arkasinda ya forumlarda ve arkadan full film cekerim :)

oh
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

Orjinalden alıntı: aytacfx

hollandada oturuyorum bende,

oh

Hakkaten Oh yani :D bizim burda yakında gürültüden bile etkilencek adsl :D

• yağmur yağdı 19 da elektirik gitti.01.00 de geldi..ama iyi oldu...Nostalji yaptık.mumlar falan..tv kapanınca evde muhabbet iyi oldu
  • 4 saattir internet yok!!! yağmurdan mı benim modem mi yamuldu anlamıyorum...
  • Bende saat 21:30 civarları net gitti yeni geldi ,geleli 5 dk oldu..Önceden yağmur yağdığında elektrikler giderdi şimdi yağmur yağdığında internet gidiyor.Hoş internet artık sürekli gitmeye başladı ya bende oda ayrı bir mesele..Haa bugünü çıkartalım derseniz benim bağlantım ztn 2-3 haftadır böyle sürünüyor ,kopuyor,gidiyor geliyor kafasına göre takılıyor..Yağmurla alakalı birşeydende öte anlıyacağınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ice Cube

Bende saat 21:30 civarları net gitti yeni geldi ,geleli 5 dk oldu..Önceden yağmur yağdığında elektrikler giderdi şimdi yağmur yağdığında internet gidiyor.Hoş internet artık sürekli gitmeye başladı ya bende oda ayrı bir mesele..Haa bugünü çıkartalım derseniz benim bağlantım ztn 2-3 haftadır böyle sürünüyor ,kopuyor,gidiyor geliyor kafasına göre takılıyor..Yağmurla alakalı birşeydende öte anlıyacağınız.

teşekkürler, içimi rahatlattın, tam benim modem arıza çıkarırken net gitti modemden mi yagmurdan mı bilemiyordum. benim de 20-21 gibi gitti hala gelmedi... of of
  • Saat 18:30 da internetim kesintiye uğradı

ve saat 2:20de Turktelekomun yogun çalışmaları sayesinde! tekrar internete tekrar giriş yapabildim.

Bir kaç saatlik gecikmeyi anlarımda, bu kadar da olmaz

REZALET !!!!
  • Aranızda Demekki tek şanslı benim ne internetim gitti ne elektrik ama elektiriğin gitmesini isterdim
  • genel bir sorun var 2 3 gundur sanirim
    devamli dusuyorum deli olacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

4 saattir internet yok!!! yağmurdan mı benim modem mi yamuldu anlamıyorum...

modem sağlam
  • quote:

quote:

modem sağlam

Gece 3e kadar net yoktu sabah 10da baktım gelmiş. Ama yavaş baya... Neyse modem sağlam
  • quote:

quote:

quote:

modem sağlam

Gece 3e kadar net yoktu sabah 10da baktım gelmiş. Ama yavaş baya... Neyse modem sağlam

ttnet

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.