Şimdi Ara

Yağmur ve Soğuk yavaş yavaş geliyor ve Bot almayı düşünüyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle belirteyim bu ürünleri internetten buldum , mağazada görme fırsatım olmadı.
    Alacağım bot dağda, bayırda, çayırda değil şehirde yağmurlu, soğuk havalarda kullanılacaktır. (kot pantolon altına)

İlk resimdeki Columbia'nın renkleri hoşuma gitti , şuan aklımda onu almak var. önümüzdeki günlerde bodrumda tükkanda bulmaya çalışacağım.
    1. ve 3. resim arasında karar vermeye çalışırken bir dizide 2. resimdeki bota rastladım hoş gözüküyordu.

Sizler ne dersiniz ? BU botlardan kullanan var mı ?

1-Columbia Dome Master Enduro Mid Outdry Erkek Bot

2-Jack Wolfskin Solid Trail Texapore Erkek Outdoor Ayakkabı

3-Jack Wolfskin All Terrain Texapore Erkek Bot

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi major24 -- 4 Aralık 2013; 15:25:51 >

• 2 numara guzelmıs
  • 2
  • başlığı öyle bi açmışsın ki sanki bot alıcak paran yok forumdakilerden istiyorsun
  • 2nin görünüşü güzel sağlamsa alınır
  • Başlığa bakınca aranızda para toplayıp bana bot alın diyeceksin sandım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

başlığı öyle bi açmışsın ki sanki bot alıcak paran yok forumdakilerden istiyorsun

+1 tam hesap numarani isteyecektim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu acele ile açtım o nedenle başlığı 2.kez okumadım. sizler yazınca tekrar okudum evet öyle olmuş ^^
    Mesaj kısmını dün başka bir yere yazmıştım oradan coppy-paste yaptım.
  • 3-Jack Wolfskin All Terrain
    hocam bende aynısı var daha giyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydinpurcek -- 8 Aralık 2013; 15:31:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

3-Jack Wolfskin All Terrain
    hocam bende aynısı var daha giyemedim

ilk başta 1. resimdekini almayı düşünüyordum. sonra 3. resimdekinde karar kıldım geçen günden beri de 2. resime çok sıcak bakıyorum. bodruma gidip ürünleri bulmaya çalışacağım...

mümkünse botunuzun resimlerini konu altında paylaşabilir misiniz ? karar vermemde büyük etkisi olacaktır.
  • üstadım ben sportive in outlet mağazasından 239tl ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam normalden 1 numura büyük almanı tavsiye ederim . burda sitesihttp://www.sportive.com.tr/?cinsiyet=1&kategori=131&marka=100&sayfaNo=1

çok soğuk biyerde yaşamıyor isen bu biraz fazla kaçabilir haberin olsun

• muğlada yaşıyorum. burada kuru soğuk var ve ayaklarım genelde soğuktur. o nedenle fazla geleceğini sanmıyorum.
    resimler için teşekkürler.
  • aydinpurcek kullanıcısına yanıt
    Hocam aldığın ayakkabı bu linkteki mi ? https://sportive.com.tr/urun-54332-terrain-texapore-erkek-bot.html

Nedense şuan minimum 350 tl.

Peki hocam su alıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnbvb

Hocam aldığın ayakkabı bu linkteki mi ? https://sportive.com.tr/urun-54332-terrain-texapore-erkek-bot.html

Nedense şuan minimum 350 tl.

Peki hocam su alıyor mu ?

Askerde oldugum icin mesajinizi simdi gorebildim. Urun vermis oldugunuz linkten kaldirildigi icin rengini goremiyorum. Bende bu bottan almistim. Bot problemli oldugu icin su geciriyormus. Ayni numaradan ellerinde kalmadigi icin para iadesi istedim. Once problem cikarttilar sonrasinda tuketici haklarina basvuracagimi soyledigimde parami verdiler.
    Cok guzel ve şık bir bot. Su gecirmesine ragmen ayaklarim hic usumedi.
    Siddetle tavsiye ederim . sok saglam bot. Yalniz soguk bir yerde yasiyorsaniz alin . cok sicak tutuyor ayaklari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.