arkadaşlar vizelerden,derslerden sıkıldım ve odamın bi köşesinde yağlı boya yapmak istiyorum.tahminen boyasıydı,şövelesiydi,cartı curtu ne kadar masraf yaparım??
bilen yok mu yav benim resim ile pek aram yok bu yüzden bilgimde yok
karakaleme ne dersin?
yağlıboya daha hoş duruyo dostum ya
up
boyayla fırçaları aldım geriye tuzlu taraf kaldı ayrıca tual üzerine boyaması kolay,hoş durucak tablolar lazım arkadaşlar bi yardım
Bu konudaki kullanıcılar: eqqkqq 1 kayıtlı üye, 0 misafir
Bana muhtaçsın
birader sen şu reklam konusunda yaratıcı düşünceleri olan arkadaş değilmisin.senin hayalgücün gelişmiş bişyler çıkar senden
quote:
Orijinalden alıntı: 0d3a
birader sen şu reklam konusunda yaratıcı düşünceleri olan arkadaş değilmisin.senin hayalgücün gelişmiş bişyler çıkar senden
yap.
Oturduğunuz il neresi bilemiyorum fakat çoğu ilde gerekli uğraş grupları ile ilgili yerler,pazarlar mevcut...Oralardan gerekli fiyatları öğrenip net üzerinden de araştırma yaparsanız en hesaplı hale getirebilirsiniz.
Fakat kullandığınız malzemeye göre fiyatlarda mutlaka farklılıklar oluşacaktır.Anladığım kadar hobi olarak başlayacaksınız.O yüzden aşırı pahalı malzemelere girmenize gerek yok diye düşünüyorum.
Link vermek yasak mı bilmiyorum,öyleyse kusura bakmayın.Yukarıda linke bir bakın isterseniz.Gerekli çoğu malzeme mevcut gibi.Fiyatlar açısından bir fikir oluşur.
eskişehrdeym dostum orda okuyorum ama bi fiyat araştırması yapmadım sadece boyayla fırçaları aldım.şimdi ben tuale aktarabileceğim resimler düşünüyorum ayrıca şövele ve tual de gerekli
Eskişehirdeki yapı marketlerine bakabilirsiniz. Oralarda hesaplı fiyatlara olması gerek..
Ayrıca Eskişehir gibi bir öğrenci ilinde oturuyorsunuz.Kırtasiyelerin bol olması lazım.Ayrıca güzel sanatlar fakültesi'ne uğrayıp hiç bilgi almayı denediniz mi ?
Arkadaşım sen boykot yapsan birkaç ay foruma girmesen?
quote:
Orijinalden alıntı: = RaiKoNéN =
Arkadaşım sen boykot yapsan birkaç ay foruma girmesen?
sebeb?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme