hadi gizleme artik duygularini su agdali romantizmin ardina carp kendi yuzune en kuytu acilarini korkma oldurmeyen seyler seni sadece guclu yapar ```````````````````````` yuzlerce elbiselerim vardi benim hergun giyip cikardigim en kalini yalnizken giydigimdi ´```````````````````````
Hep merak ettim durdum Ask nedir diye? Kim bulmuski anlamini ben bulayim En son leylayla mecnunda buldum sandim Baktim ki o da degil Mecnun demiski leylaya Eger ben bensem sende sensen O zaman var git yoluna Anlam aramak neden ki Aski yasamak varken Sonunda zaten anlayacaksin Tukettiginde bir gun Meger Ask var sandigin kocaman bir hicmis ---------
`````````````````````````````````````` gokzuyu agliyor bugun benimle bulutlar matemde ruzgar eslikmi ediyor onlara ne? Hergun gunes benimle sevinecek degil ya---------
`````````````````````````````````````` Uzaklari yakin etsem Dusmanlari dost Icimi dis etsem Sesleri soz Nefreti ask etsem Beni sen Ayriligi yok etsem Seni var
(nil ay@R)
Aşk nedir diye sor önce kendine, cevabı basit ama görebilecek kadar değil Aşkın ateşi gözünü kör etmediyse eğer... sürermi sonsuza kadar hayır sürmez. Neden böyledir peki Buna engel olamazsın kabul et sadece Yaşadığın ilk anların tadını iyi çıkart alışıp bittiğini farkedene kadar aşkı dorukta yaşa Günü gelince bittiğini anlayacaksın zaten. Ozaman olgunlaşma vaktinin gerçekten yakın olduğunu göreceksin Birlikteliğin nedeni sadece aşk değil Bir çiçeği kaybetmemek için sevgiyle sulamak olduğunu farkedeceksin Sevgidir temeli herşeyin Önce aşkla başlar sonra sevgiyle devam eder. Aşktır sevginin mimarı İnsan gerçekten sevmeyi ozaman öğrenir Aşkın sadece bir başlangıç olduğunuda. Bu dünyaya gelmişiz birkere kuralı senmi koydunki değiştiresin Yüzündeki saflık yerini kırışıklığa bıraktığında Gençliğin yaşlılığa dönüştüğünde güzelliğin yaprak gibi dağıldığında geriye aşk kalmadığını anlayacaksın Ozaman seni yaşatan sadece aldığın sevgi olacaktır. Varsa eğer yanında sana birzamanlar deli gibi aşık olupta şimdi kendi canı gibi seven birisi...