Şimdi Ara

Yabani bir dağ kızı bulup evlenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet çıktı herkes vızır vızır internetten, sosyal medyadan flörtleşmeye başladı. Evlenmek için en iyisi yabani bir dağ kızı bulmak. Yabani bir dağ kızı bulup evlenmek 

Siz ne dersiniz?

• Benim sansima bakire olmayan birisi denk gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıllı olur hocam dikkat edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ne öyle sanki dağ çileği arıyosun😂

• Benim midem bulandı düşünürken adam keyif alıyor hayallerini yıkmam istemem ama bacakları kıllı hafif bıyıklı tulum peynir kokan bir kızdan bahsediyorsun şuan bilgin olsun Yabani bir dağ kızı bulup evlenmek 

• Hahaha. Çok eğlenceli oldu okuması. Herkes bilinçaltını nasıl da dökmüş. :)

Edit: Dikkatimi çekti; (bilinçaltını dışavuran) "şizo"lu mesaj iki tane de beğeni almış şu ana kadar. Üstelik saldırgan bir tutumu olan mesaj beğeni almış. Masumane olanlar like almamış şu ana kadar. Yabani bir dağ kızı bulup evlenmek 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 15 Aralık 2021; 2:31:56 >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt

ama masumane olanlar aradığı eşi bulamayacak, olmayanlar ise bulacak (gibi görünüyor)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir kızı seviyorum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıtkı Sıyrılmış kullanıcısına yanıt

Başlığı ciddiye alıp kavgacı bir tutumda olanlar henüz kendileriyle kavga halindeler. Bulacakları nasıl biri olabilir ki? :D

• aklıma şey geldi, bizim köye şehirden pikniğe gelen birkaç aile vardı. yabani dağ keçisi tepedeki kayanın üzerine çıkıp rüzgar ararken bu şehirli kadınlar "zavallı keçi, kayadan inemiyo" diye gidip keçiyi indirelim dediler. biz dedik işte gitmeyin o keçi rüzgar arıyo falan, kadınlar iplemediler tepeye tırmandılar. tam keçiye yaklaştıklarında keçi bunların yanına geldiğini görünce hemen zıplayıp kaçıp gitti :) bizim kadınlar da aval aval bakıp geri aşağı inmişlerdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimizde sadece dağ var, ister misiniz?

Yabani bir dağ kızı bulup evlenmek
  • Şu bilinçaltı ne kadar ilginç bir şey.

• Oluk ve samanlık fantazisi kurdurur adama mesela

• x-c9 kullanıcısına yanıt

∀ odasından çıkmayan yabancılarla konuşurken sesi titreyen bi şizo in DH x, ∃ dağ kızı y | x evlilik teklifi y ≡ 0

• mobidik artık aydınlanma konuları açmıyorsun, acaba artık bu tarz şeylerle ilgilenmeyi bıraktın mı?

• Hedef kitle anlamında burası biraz zayıf.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

2003 te sadece zenginlerde internet vardı bence sizin aileniz zengindi

• Ukraynalı bir kızı yemeğe çıkarmıştım, hesapla beraber %10 bahşiş verince kıza lüks gelmiş, "wooooow" diye tepki vermişti. Sürekli gittiğim restoranda garsonlar falan herkes duymuştu... Orada anladım olmayacağını.

Kendinizden kültürsüz, sizden daha az görmüş bir kadınla birliktelikler yürümüyor. Yarın öbür gün arkadaşlarınızla tanıştırdığınızda sizin seviyenizde muhabbet edebilmesi lazım. İleride çocuğunuzu yetiştirecek, bitki değil bu, suyunu verince kendi kendine büyümüyor, zihnen de gelişmesi lazım. Hepsini geçtim, size de bir şeyler katması lazım.

Kısacası, yabani bir dağ erkeği değilseniz yürümez.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Bu yorum çok doğru ve en çok da şurası ilgimi çekti. Evlenilecek kişinin bize de bir şeyler katması gerekliliği.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.