Şimdi Ara

Yabancılara Türkçe Nasıl Öğretilir? Eğitim Seti vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yabancı bir arkadaşımın Türkçe öğrenmesi için kaynak arıyorum. Kendisi Polonyalı yani slav kökenli. Dilimizi en azından orta seviyede iletişim kurabilecek kadar konuşması gerekiyor 1 sene içerisinde. Türkiye'de yaşamadığımızdan kurs vs gibi imkan bulamadık. Benimde tecrübem olmadığından çok fazla yardımcı olamıyorum. Bu konuda bilgisi, tecrübesi olan var mı ?

Not: Eğitim setleri, kitaplar Türkçe veya İngilizce, belki Almanca da olabilir.

• Slav kökenli arkadaş ingilizce biliyor mu ? Ben şirkette çalışan yabancı arkadaşa youtubeden bi kanal denkgelmişti. Başı kapalı bir bayan ingilizce olarak Türkçe dersi veriyor bu şekilde bulabilirsiniz belki. Baya başarılı anlatımı vardı. Eleman da 5 6 aya bayaa öğrendi, "senin yüzünden" demeyi biliyordu en azından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önce küfürlerden başla adettendir
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Slav kökenli arkadaş ingilizce biliyor mu ? Ben şirkette çalışan yabancı arkadaşa youtubeden bi kanal denkgelmişti. Başı kapalı bir bayan ingilizce olarak Türkçe dersi veriyor bu şekilde bulabilirsiniz belki. Baya başarılı anlatımı vardı. Eleman da 5 6 aya bayaa öğrendi, "senin yüzünden" demeyi biliyordu en azından

Evet, okulu ingilizce okuyoruz zaten yazmıştım konuda.

Şu ablayı araştırıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

önce küfürlerden başla adettendir

Benim yanımda çok vakit geçirdiği için küfürlere yabancı değil, hepsini anlıyor. Neyse, ara ara konuyu uplayacağım
  • up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.