Şimdi Ara

Yabancılar Bizden Nefret Mi Ediyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternette sürekli olarak bu tür yazılar görüyorum. Sanırım hem dış basın beyin yıkıyor hem de ülke islamlaştırılıyor, batıdan uzaklaşıyor. Sizin düşünceleriniz neler?

• Yok hayır çok seviyorlar o yüzden Kurtuluş Savaşında 40 milletle savaştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 31 Mayıs 2016; 17:52:55 >
  • Önceden de çok iyi itibarımız yoktu ama Akp sayesinde nefret ediyor olabilirler...
  • Eeeey yabanci sen kimsin yaaa?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tÜrq'üN türQ'ten ba´ŞŞŞka d0stu yoqtuRRRR bence. Bu yüzden onların bizi sevmemesi önemli değil
  • Medya bizi ork gibi gösterirken onları gobline dönüştürmüştür ve goblinler kendilerini elf zannetmektedirler. Kim kazanırsa kazansın, kaybeden insanlık olmuştur.
  • Tabii ki de ediyor şuan ki durumda etmeyecekler de ne yapacaklar ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok niye öyle olsun? Burada türkiye yerine zayıf fransa olsa onu da mahvederlerdi.
  • Ben bile ediyorum, onlar nasil etmesin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancıların genel olarak ön yargıları var.Tanıdıkça bu fikirleri genelleştirmenin hata olduğunu düşünüyorlar.Forumda kaç kişi Couchsurfing platformundan haberdar bilmiyorum ama Avrupa'da kullandığınızda genelde bir çok kızın ve bazı erkeklerin profilinde "Türkiye,Asya veya İran'lı olanlar lütfen istek göndermeyin, kabul etmiyorum" şeklinde not vardır.Nedeni ise;

Yani ön yargıların oluşmasının temel nedeni sizlersiniz,bizleriz.Avrupa'ya çıktığında bireysel değilde bir milleti temsil ettiğini unutan, saçma sapan hareketler yapan, aklı uçkurdan öteye geçemeyen bir çok insan var.Ve bu yolda zaman zaman karakoldan topladığımız arkadaşlarımız var.
    Bilinçli olun.Davranışlarınıza dikkat edin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Lucky -- 31 Mayıs 2016; 20:03:13 >

• Ulkemizi dunyaya nasil lanse ediyorsak bizi Arap gibi saniyorlar, cogu kisi beni gorunce sasiriyor siz Arap gibi giyinmiyor musunuz diyorlar.

Asya ulkeleri biraz istisna ama sanirim,bir Japonla konusurken "Aaa Turk musun?" moduna girip mutlu oluyorlar ama onlar da biraz sogumaya basladi gibi duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

Yabancıların genel olarak ön yargıları var.Tanıdıkça bu fikirleri genelleştirmenin hata olduğunu düşünüyorlar.Forumda kaç kişi Couchsurfing platformundan haberdar bilmiyorum ama Avrupa'da kullandığınızda genelde bir çok kızın ve bazı erkeklerin profilinde "Türkiye,Asya veya İran'lı olanlar lütfen istek göndermeyin, kabul etmiyorum" şeklinde not vardır.Nedeni ise;

Yani ön yargıların oluşmasının temel nedeni sizlersiniz,bizleriz.Avrupa'ya çıktığında bireysel değilde bir milleti temsil ettiğini unutan, saçma sapan hareketler yapan, aklı uçkurdan öteye geçemeyen bir çok insan var.Ve bu yolda zaman zaman karakoldan topladığımız arkadaşlarımız var.

Konyalı bir abaza gene. Şaşırdık mı? Hayır.

Interpalsda da abazalar yüzünden yüzümüz kalmıyor insanlarla konuşmaya. Geçen gördüm şisko sarışın danimarkalı bir erkeği kadın zannedip saçma sapan asılan bizim ülkeden insan (?) doluydu.

Daha böyle verilecek onlarca hatta yüzlerce örnek var ama ne işe yarayacak...

• QuicklyMove Q kullanıcısına yanıt
    Hayır . Malesef biz onlardan nefret ediyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: telebreathe

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

Yabancıların genel olarak ön yargıları var.Tanıdıkça bu fikirleri genelleştirmenin hata olduğunu düşünüyorlar.Forumda kaç kişi Couchsurfing platformundan haberdar bilmiyorum ama Avrupa'da kullandığınızda genelde bir çok kızın ve bazı erkeklerin profilinde "Türkiye,Asya veya İran'lı olanlar lütfen istek göndermeyin, kabul etmiyorum" şeklinde not vardır.Nedeni ise;

Afganistan, Türkiye, Pakistan, Suudi Arabistan, İran, Kuveyt gibi ülkeler mimlenmiş oluyor, acaba birşeyi çağrıştırdı mı sayın üyelere

Attığın görüntüden herşey anlaşılıyor aslında, bir de onların Konya'da olacağını düşünsek, başlarına neler gelmez ki.

Genel olarak Müslümanlardan nefret ediyorlar, bende nefret ediyorum.Birçoğu görgü bilmeyen insan grupları,yere tükürürler yere çöp atarlar, trafik kurallarını sallamazlar, gittikleri yerlerde huzuru kaçırırlar

Türkler bile yabancıları seviyor otellerde, sıkıysa iki erkek tatil yapsın kaliteli yerde, sıkıntı çıkaracaklar diye otele almıyorlar, ama 2 ingiliz erkek gelse alırlar

Uzun lafın kısası Türkiye'deki türkler bile türklerin sevmiyorken yabancıların nefret etmesi çok doğal.

Bir Müslüman olarak ben de seninle aynı zihniyeti paylaşan insanlar nefret ediyorum.Çevrem de aşırılara olabildiğince yer vermemeye çalışıyorum.
    Bu konunun din eksenli olmadığı aslında bir çok parametreye bağlı olduğunu bilmen gerekiyor.Sosyalleşmeyi bilmeyen bir çok toplum var.Keza Güney Amerika ülkeleri de bu tür ön yargılara maruz kalıyor.Onlar da Hristiyan ne yapacağız?
    Bu eğitimle,kültürle ve her şeyden önce saygıyla alakalı bir durum.
    Bakınız Ukrayna'dan gelen taleplere de sıcak bakmayaninsanlar var.Veya kafası sadece vur patlasın çal oynasın çizgisinde olanlara da.

Elim de bununla ilgili onlarca örnek var.
    Yine diyorum insanlar saygıyı,hoşgörüyü öğrenmeli..

• avrupa da yaşayan özellikle almanya'da yaşan Türkler'den dolayı biraz da.

almanyada yaşan Türkler ne bize benziyorlar ne almanlara

arada kalmışlar, bir de orada ikinci sınıf insan muamelesi görüyorlar

almanya dan buraya turist olarak gelen kişilere sorun, almanyadaki Türkler ile burada yaşan Türkler arasında ne kadar fark olduğunu anlatsınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuicklyMove

İnternette sürekli olarak bu tür yazılar görüyorum. Sanırım hem dış basın beyin yıkıyor hem de ülke islamlaştırılıyor, batıdan uzaklaşıyor. Sizin düşünceleriniz neler?

İki tane kız arkadaşım var biri Tayland'dan biri Çin'den.Taylandlıya sordum Türkler hakkında ne düşünüyorlar direk Türk erkeklerini sapık olarak görüyoruz dedi.Arkadaşlarını sürekli taciz ediyorlarmış internetten.Çin'li olanda orda okuyan Türkler için aynı şeyi söyledi.

Avrupalılar zaten malumda tüm dünyadan nefret ettirmişiz kendimizi bu islamlaştırma işin kılıfı önce kendimize çeki düzen verelim o embesil sapıkların ben islamcı falan olduğunu zannetmiyorum ingilizce bilecek kadar yetenekleri varsa insanda bir ahlak bir insanlık olmalı bu kızlar böyle konuşunca ben kendi ülkeme ve insanlarına güzelleme yapamıyorum malesef çünkü haklılar.İşin cılkı öyle çıkmışki yurtdışına gittiğimde ben nasıl Türk'üm diyicem bunu düşünüyorum bu kadar olmaz.Yabancılarla konuşurken biraz düşünün ben böyle yaparsam o kız sonra ülke hakkında böyle düşünücek diye.Her şeyi islama ideolojiye bağlamamak lazım önce adam olalım gerisi gelir.

Bu olaydan sonra ben inanmıyorum yok Türk kızı kezban şöyle böyle Türk kızlarını bu hale getirende yine biziz.Artık yetiştirme tarzımı dersiniz bilmem bir gevşeklik, bir gereksiz özgüven bizde var kendimize acil çeki düzen vermeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John WICK -- 31 Mayıs 2016; 23:18:12 >

• Müslümanları sevmiyorlar, her ne kadar "sosyal" medya ortamlarında müslüman olmayan kimseler azınlık sayılmayacak kadar çok gözüksede dışarıdan bakıldığında Türk milleti müslüman bir millet.

• 1) Muslumanlar; Daha dogrusu Araplar dunya genelinde pek sevilmiyorlar zaten. Gelismis toplumlar Muslumanlari gelisime kapali ve Ortacagdan kalma adetlerinden vazgecemeyen insanlar olarak goruyorlar

2) Teror: Dunya uzerindeki butun terorist gruplarin; Boko Haram'dan ISID'e kadar butun gruplarin istisnasiz radikal dinci olmasi insanlarin gozunden kacmiyor. Bunu tesaduf olarak gormuyor ve Islam'daki cihat konusunu da bunun sebebi olarak goruyorlar.

3) Insan Haklari: Islam ulkelerindeki insani gelismik, demokrasi standartlari, insan hayatina gosterilen deger malum. Bu konu uzerine konusmaya gerek bile yok.

10 yildir Avrupa'da yasayan bir Turk vatandasi olarak benim gozlemim, insanlarin genel olarak Turklerle degil de Muslumanlarla sorunu oldugu yonunde. Yanliz sunu da unutmamak gerekir; AB ulkelerinde yasayan Turk pasaportlu ya da kendini Turk kabul eden binlerce okuz var. Bunlar ne Turk ne de Avrupali. Bunlarin cogu suurunu yitirmis tipler. Millet 50 yildir artik yaka silkmis bunlardan.

Turkiye'yi seven, tatile gelen ve Turk yemeklerine bayilan insanlar da var gerci.

Turkiye konusunda en buyuk sorun algi sorunu. Turk = Arap algisi kirilamiyor bir turlu. Turkiye'deki Arapperestlerin de bunda payi var tabii ki ama sorunun kokeni daha eski. Turkler tarih boyunca esmer, cirkin, bedevi gorunumlu yaratiklar olarak lanse edilmis.

Daha baska sebepler de var tabii ama buraya yazilmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 31 Mayıs 2016; 23:39:13 >

• John WICK kullanıcısına yanıt
    Haklılar. Haklılar hocam haksızlar diyecek halimiz mi var? İnternette 3-5 rus çocuk trolledi diye TÜM RUSLARIN A. YIM diyenler dolu. Ayrıca internette o kadar fazla sapık var ki. Ayrıca bu ergenliğin getirdiği hislerin kat be kat üstünde olan bir abazalık. Bunlar lisede de çok var maalesef. Her yerdeler.

Bunun tek çözümü şudur,

Eğitim. Bunu da devlet yapar. Eğitimsiz bir ülkede her şeyle karşılaşırsınız.
  • siviller ile ilgili sıkntıları pek yok bunu hepsi söylüyor yöneticisinden turistine kadar yabancılarda ama AKP nedeni ile hepsi düşman ülke gözünle bakıyor neredeyse dünyanın çeyreği Tayyip giderse ne ala gitmezse bu işle böyle gider modunda yani ambargo. rusya yapıyor yapacağın ap aynı doğudaki komşu ülkeler aynı bir tek israilin gözdesiyiz o da 1 numaralı tüketici ülke olduğumuz için tüm tüm tarım ve hayvancılık gereksinimlerimizi onlar sağlıyor. biriside bir ara aslında F1 türü hibrit bitkiyi bizim yaptığımızı parası ile patentini sattığımızı söylüyordu İsraile. üretim yaparsak İsrail' inde 1 numaralı düşmanları listesine girebiliriz rahatlıkla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.