Şimdi Ara

YABANCI VE YERLİ BASINDAN NBA HABERLERİ (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.943
Cevap
0
Favori
65.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu arada roy 2 dizinden de artroskopi oluyor fantasy kadrosundakiler düşebilir artık
  • phil jacskon sene sonu kesin bırakıyorum demiş.. bakalım phil'siz lakers nasıl olacak.. arada bi tomjanovic felaketi vardı
  • http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=6074127

    Pacers JOB'u göndermiş.O kadar da kötü değillerdi sanki.Bu sene olacak gibiydi,gereksiz bir hamle olmuş sanki.

    Edit:Son 23 maçta 6-17 gidiyorlarmış.Playoff bu sene de olmayacak herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 30 Ocak 2011; 21:58:11 >
  • Bill Russell an itibariyle Başkan Obama tarafından Medal of freedom ile ödüllendirildi.
  • http://basketball.realgm.com/wiretap/213688/Dunleavy_On_Lakers_Short_List_To_Succeed_Jackson

    Bence short,long veya very long,hiçbir listede olmamalı.Olursa Lakerların çekeceği var.
  • Mike Brown'ın Lakers'la anlaştığı söyleniyor.
  • Ainge, Semih'i Neden Takas Etmiş?



    Boston Celtics Genel Menajeri Danny Ainge bu sezon içinde yaptığı takaslardan dolayı çok eleştirildi. Boston'da Ainge'ın yaptığı takaslar arasında en kötü takas olarak gösterilen Milli yıldızımız Semih Erden ile Luke Harangody'nin NBA Draft’inde ikinci turda seçme hakkı karşılığı Cleveland Cavaliers'e gönderilmesinin perde arkası aralandı.

    Playofflar boyunca Shaquille O'Neal'den hiç faydalanamayan Boston'un mutlaka bir uzuna daha rotasyonda ihtiyacı vardı. Boston gazeteleri Ainge'ın bu takası gerçekleştirmekteki nedeninin sezon sonunda Semih Erden'in tekrar Türkiye'ye dönüp basketbol kariyerini burada devam ettirmek inancıymış.

    Ainge, Semih'in evini ve ailesini çok özlediğini ve bir yıllık kontratı bittiğinde (İkinci yılı opsiyonlu) NBA kariyerini kapatacağına ikna olmuş. Tabii bu arada Cavaliers'e takasından sonra omuz ve kasık sakatlıklarından dolayı Semih yeni takımında da çok az oynama şansını buldu. Bu açıklama ne kadar tatmin edici bilemiyoruz, ancak anlaşılan Celtics'in ikinci turda elenmesinin ardından Ainge bazı şeyleri açıklama ihtiyacı duymaya başlamış.

    http://www.basketbolseverler.com/tbfweb/basketbolseverler/basketbols.nsf/0/692CFB7AC46F1CAFC22578A10023151F?OpenDocument




  • Ricky Rubio Minnesota T'Wolves ile anlasmis.
  • Nba'de 1-2 önemli oyuncu daha yenilerse sözleşmesini lokavt olmayacak sonucuna varabiliriz. Zaten son toplantıdanda olumlu konuşmalarla çıkılmıştı. Lokavt olmayacak gibi duruyor şimdilik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marophat

    Nba'de 1-2 önemli oyuncu daha yenilerse sözleşmesini lokavt olmayacak sonucuna varabiliriz. Zaten son toplantıdanda olumlu konuşmalarla çıkılmıştı. Lokavt olmayacak gibi duruyor şimdilik.


    Kaan abi de bahsetmişti reytingler son 10 yılın en yükseğindeymiş. Bu durumda olmaz gibi herkes kazanıyor çünkü şuan...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: marophat

    Nba'de 1-2 önemli oyuncu daha yenilerse sözleşmesini lokavt olmayacak sonucuna varabiliriz. Zaten son toplantıdanda olumlu konuşmalarla çıkılmıştı. Lokavt olmayacak gibi duruyor şimdilik.


    NBA olumlu gibi göstermeye çalışıyor, yoksa iyi gittiği falan yok. İstekler çok ağır, kolay kolay kabul edilebilecek şeyler değil. Bu olaylar sonuçlanana kadar hiç bir oyuncunun kontrat yenilemeye yanaşacağını düşünmüyorum. Nitekim takımlar da ellerindeki uzun ve yüklü kontratlardan kurtulmak için hamleler yapacak gibi duruyor.
  • arkadaşlar geçen günlerde Arenas twitter açmışdı bende bunu ekledim sonra bi de ne görim bu da bana ekleme talebi yollamış :) sanırım ilk açtığı zamanı yakaladım ve o arada ekleyen herkesi ekliyordu.. bi kaç gündür de yarışmalar yapıyor sorduğu soruları ilk doğru bilene ayakkabılarından yolluyor. ha bide geçen dedim ki sen gerçek agent mısın dedim , mention ile cevap vermedi ama 10 dk sonra tweet attı " sezon bittigine gore ben gilbert'im , agent sezonda kaldı." yazdı.. aslında senin kontratını mikeyim yazıcam da onu sezona saklıyorum

    anlıycagınız varsa bi problem soyleyin yazim kankuma :) bu arada fake değil kesinlikle , bu da basketbolseverlerin haberi..



    Arenas'ın Twıtter'da Randevu Şovu

    Orlando Magic'in bir zamanlar NBA'de "Agent 0" lakabıyla rakiplerinin korkulu rüyası olan tecrübeli oyuncusu Gilbert Arenas, son zamanlarda Twitter'da gösterdiği esprililerle dolu başarılı performansının yarısını bile parkelerde göstermiyor. En son olarak da hiç görmediği ve tanımadığı bir bayan ile arkadaş aracılığıyla ayarlanmış bir yemeğe çıkmış Arenas ve adım adım geceyi Twitter'ında anlatmış. İşte o geceden unutulmaz bazı Arenas yorumları. Arenas ilk olarak bayanın kıyafetine takmış. İşte yorumları:

    -Bu da ne, Zamunda kraliçesi mi? Gözleri görmüyor galiba yoksa bu kıyafeti kim seçer ve daha da kötüsü kim giyer?
    -Bir de benim bu kızı kalabalık bir yere götürmemi istediler. Şu hale bakın Simba'ya benziyor.
    -Bir de üstündeki kıyafeti beğenip beğenmediğimi sormaz mı? Evet, şömineme yakın bir yerde yere serilmiş olarak olabilir.
    -Eyvah galiba fotoğrafını çekerken beni yakaladı. Biraz bozulmuş görünüyor. Beni parçalayacakmış gibi duruyor.
    -Bu ejderha yemek yemesini biliyor. İyi ki onu "yiyebildiğin kadar ye" menüsü olan bir yere getirmişim. Yoksa batmıştım.
    -Bu gece bir şey olacağını sanmıyorum. Bu fırsatı kaçırdım. Bana çok kızdı. Şuna bakın, dağ kedisi gibi bakıyor oradan.

    Gilbert Arenas eskisi gibi bir NBA yıldızı olmayabilir, ama hala espri yeteneklerini yitirmemiş bu da güzel bir şey. Bayanla sonunda ne olduğunu da yazmış, biz sadece aralarının biraz düzeldiğini ve birbirlerini daha iyi anladıklarını yazmakla yetinelim




  • http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:333534-Krstic-u-CSKA-za-6-miliona-evra

    Nenad Krstiç CSKA Moskova ile 2 senelik 6 milyon € kontrat yapmış.
  • Lovakt olmaması durumunda biz PG ye takas ile bir takviye yapmassak ağlarım.Büyük mallık olur.
  • Orlando Magic'in yıldız oyuncusu Dwight Howard, NTV Spor'un sorularını yanıtladı.

    Florida ekibiyle mutlu sona ulaşmak istediğinin altını çizen All-Star pivot, "Hala Orlando'dayım. Önemli olan da bu. Kendi adıma konuşmak gerekirse gelecek sezona odaklanmam gerekiyor.

    Gelecekte neler olacağından çok şimdiki zamanı düşünmeliyim. Ben buna konsantre oldum, Orlando Magic'e şampiyonluk getirmek istiyorum" dedi.

    Howard, takım arkadaşı Hidayet Türkoğlu'nun Orlando'ya geri dönmesine çok sevindiğini belirterek, "Hido çok eğlenceli birisi. Hido maç içinde, maçtan sonra eğlenmeyi seviyor. Yanınızda olmasını isteyeceğiniz harika birisi. Onun yeniden Orlando'da olmasından dolayı çok mutluyum. İlk seferinde de gitmesini istememiştim, çok üzülmüştüm. Ancak anlıyorum. Hido ailesi için doğru olanı yapmak zorundaydı. Geri geldiği için mutluyum" diye konuştu.

    Londra 2012 Olimpiyat Oyunları'nda milli takım forması giymek istediğini de vurgulayan yıldız oyuncu, "Olimpiyat'ta olmayı çok isterim. Olimpiyatta olmak, yeni bir altın madalya fırsatı için hazırım. Umarım o fırsatı elde ederim" dedi.

    Gelecek sezon All-Star hafta sonu
    organizasyonunun Orlando'da düzenlenecek
    olmasının kendisini heyecanlandırdığını belirten Howard, "All-Star'ın Orlando'da olmasından dolayı çok heyecanlıyım. Şehirdeki herkesin de heyecanlı olduğuna eminim. Çok eğlenceli olacak. Şehrimi tüm dünyaya tanıtma fırsatı bulacağım. Şehrimiz için de iyi bir fırsat. Ben şimdiden hazırlanıyorum" şeklinde konuştu.




  • Lakers'ın Bynum ve Odom'u gönderip Dwight ile Reddick'i alacağı bir takas dedikodusu var şu sıralar.
  • Şahsen Lakers'ın ne Howard ne de CP3'u alacagını dusunuyorum.
  • Cp3 olası ama Howard çok uç bir nokta. Başka herhangi bir takım alabilir Howard'ı ama Lakers alamaz. Shaq muhabbetinden sonra öyle bir takasa girmezler. Ha Otis biraz maldır, bir an kafasına eser yapıverir bu takası ama ondan sonra Orlando sınırlarına bir daha girebilir mi bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bill Russell

    Lakers'ın Bynum ve Odom'u gönderip Dwight ile Reddick'i alacağı bir takas dedikodusu var şu sıralar.

    Howard Orlando'da kalıp şampiyonluk yaşamak istiyorum gibi bir açıklaması vardı galiba?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.