bugun sıradan bir günümdü taa ki haberlere bakıncaya kadar haberde amerikan savaş gemileri süriye yakınında diye bir başlık vardı girdim baktım amerika suriyeye operasyon için savaş gemilerini göndermiş iran da eğer herhangi bir ülke suriyeye müdahale ederse onu kanla boğarız demiş suriyede müdahale durumunda feci sonuçlar olur demiş. ondan sonra alttaki yorumları okumaya başladım 64 yorum vardı yorumların 48inden fazlası iran çok güçlü bir ülkedir amerikanın sonu olur israil korktuğu için savaş açamadı vb. yazmış. anlamıyorum beyler bizim silahlarimiz teknolojimiz savunma sanayımız irandan daha iyi suriyeden daha iyi tecrübeli personellerimiz var natoya üyeyiz vs vs birçok üstünlüğümüz var ama neden bu gençler bizi bu kadar küçük görüyor anlamıyorum bize gelince türkiye suriye ye girerse sonuç çıkamayız vs vs oluyor ya suriye ye girmiyoruz zaten tamam belki gireriz ama oda nato ile birlikte buda sadece asker göndererek olur her ülke 3-5 asker gönderir işkal ederiz yoksa tek başımıza neden girelim ki 5 vatandaşımız öldü milli öbüslerimiz T-155 ler ile 20 dk top atışı yaptık 34 süriye askeri personeli 1 tank 2 zırhlı aracı mı ne imha edilmiş bunun sonrası da var ama açıklamadılar. patriot lar geldi güvenliğiğmiz için millet hükümete küfür etmeye başladı niye kendimizi korumak için patrıot istedimiz için birün esed yıkılcağını anlayıp kimyasal başlıklı füzeler atarsa türkiye sınırına o zaman ne diceksiniz hükümet nlemini almadı vs vs alıncada savaş yanlısı bu hükümet evet bizim milletimiz yanlış muhalefet yüzünden bu haldedir daha neler var yazabilceğim ama bi kolum alçıda bu yüzden yazım hataları noktalama gibi sorunlar olabilir