Şimdi Ara

yabancı ülkelerdeki ingiliz yarış atları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • at yarışlarına yeni merak salmış biri olarak bilenlere sormak istediğim birşey var. Türkiyedeki yarışlarda kullanılan ingiliz atlarıyla yabancı ülkelerdeki ingiliz atlarının koşusu çok farklı. Philedelpha, wolvorhampton yarışlarını takip edenle fark etmiştir onlardaki ingilizler çok hızlılar sprintleri çok güçlü ve koşarlarken arka plandaki nesneler hiç gözükmeden kayıp gidiyor ve fotofinish çizgisine yakın ara farklrla geçiyorlar ama bizdekiler biri anyada arkadaki konyada ve nerdeyse arap atı kıvamında koşuyorlar sanki daha yavaş :S bana mı öyle geliyor yoksa gerçekten ne fark ediyor bu kadar arada onlarda safkan ingiliz ve soyağacı belli bizimkilerinde öyle..kısaca nedir durum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam atlarla aran iyiyse bana bir altılı yapar mısın?
  • Yarına güzel maçlar yok iddaa dan Altılı da güzel koşu lar verirse banko koşu verir misin?
  • çok bilgi sahibi değilim 1 senedir oynuyorum 1 kere altılı tutturdum geçen sene 4300 tl o da şans eseriydi hangisi çimci hangisi kumcu anası kimdir necidir bilmem hislerle gidiyorum genelde jokeyinede bakarak :D çok beşte kalmışlığım var 256bin 259bin 58bin vs.. 1 atla kaçtı hep :@ neyse bankolar günlük bültenlerde veriliyor zaten ama yinede fazla güvenmeyin derim zira bankolar favoriler geldikten sonra altılının pek mantığı kalmıyor zaten belki kupon paranı kurtarmaz tutsa bile sürpriz oynayın derim. Ha geçilmezz denen banko yoktur mesela 7 yarışından ilk 6sını çok uzak farklarla ve kenterle kazanan 3 yaşında ingiliz atı Racer hazirandaki son yarışında geçildi ve altılı devretti o gün çünkü tüm türkiyenin tekiydi herkes yattı....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.