quote:Orijinalden alıntı: birkan1702 Suriye'den kaçak N97 gelecek. Fakat dil Arapça. Nasıl Türkçe'ye çevirebilirim? Orjinalse Türkçe dil seçeneği vardır içinde. Yoksa cep telefonu bölümüne sor.
quote:Orijinalden alıntı: atakchi quote:Orijinalden alıntı: birkan1702 Suriye'den kaçak N97 gelecek. Fakat dil Arapça. Nasıl Türkçe'ye çevirebilirim? Orjinalse Türkçe dil seçeneği vardır içinde. Yoksa cep telefonu bölümüne sor. Teşekkürler... Yukarı...
quote:Orijinalden alıntı: Quentin Costa İçinde vardır TR dil seçeneği, bi tek sanırım tuşlarında arapça harfler oluyor doğru mu? Evet.
quote:Orijinalden alıntı: sadekar42 yazılım yüküyor telefoncular ama telefon için riskli diye biliyorum Riskli değil aslında firmware atarken şarj biter,bi şekilde telefon kapanırsa brick olma (Hiç açılmama) ihtimali var sadece. V630i'ye firmware atmıştım oradan biliyorum. Hatta aşağıdaki kaynaktan yararlanmıştım.Çok açıklayıcı anlatmışlar. Bu sayede vodafone sim block olayınıda kırmıştım. http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=38528