Şimdi Ara

Yabancı Teamspeak 3 serverı(Yabancı kızlarda var :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar baya eğleniyorum adamlarla bir kaç kelime Türkçe bilen oluyor maraba diyorlar bazı almanlarda 2-3 küfür öğrenmiş onu söylüyorlar baya eğleniyorum tavsiye ederim yabancı kızlarda var :)

ip : voice.teamspeak.com port : 9987

Fransız kanalında 2 kız var şuanda bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 9 Ağustos 2010; 9:19:52 >

• anlamadığım yüzünü 1 kere bile göremeyeceğin bir kızla konuşsan ne olur konuşmasan ne olur ? laf var icraat yok modunu sevmem ben . . .illa kız için buraya gireceğinize omegle , chatroulatte .....
  • Hemen neden abazalık düşünüyorsunuz? Maksat muhabbet gece canlı müzik kanalı açılıyor baya zevkli :)
  • Bir uplayalım
  • anlamadım anlatırsan girebilirim canım sıkılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

anlamadım anlatırsan girebilirim canım sıkılıyor

Önce teamspeak 3 indiriyorsun sonra connect diyip ip'yi yazıyorsun bu kadar
  • nasıl konuşcağımızı anlatsan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingo_disco

nasıl konuşcağımızı anlatsan

Programa girdiğinde üstte Settings var ordan Setup Wizard'a girin sonra nickinizi yazın "push to talk" işaretleyin sonra yanındakina tıklayıp tuş seçebilirsiniz next diyip bitirin sonra kanallara girip konuşabilirsiniz bazı kanallarda izin alarak konuşma var öyle kanallarda nickinizin üstüne sağ tıklayıp Request Talk Power'a basın ve onay bekleyin
  • Alman kanalında bir kız var beni görünce this is german channel skyfor diyor çok tatlı sesi var ya
  • ip ve portu giriyorum bağlanmıyor.
    başka bildiğiniz serverlar var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hector0505

ip ve portu giriyorum bağlanmıyor.
    başka bildiğiniz serverlar var mı ?

bağlanması lazım bir daha dene olmadı üstte Bookmark var orda Teamspeak Public diye bir kanal varsa ona tıkla
  • bekle sky for ben geliyorum hala aynı kanalda kız varmı? bu arada sakın yanlış anlamayın öyle saçma abazalık falan edicek durum vs yoktur sadece muhabbet 1-2 çift ingilizce öğrenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

bekle sky for ben geliyorum hala aynı kanalda kız varmı? bu arada sakın yanlış anlamayın öyle saçma abazalık falan edicek durum vs yoktur sadece muhabbet 1-2 çift ingilizce öğrenelim

german 1 kanalında kızlar var resimleride var ama konuşabilene
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT

bekle sky for ben geliyorum hala aynı kanalda kız varmı? bu arada sakın yanlış anlamayın öyle saçma abazalık falan edicek durum vs yoktur sadece muhabbet 1-2 çift ingilizce öğrenelim

german 1 kanalında kızlar var resimleride var ama konuşabilene

aga girdim şimdi kanala ama kanala giren çıkanı bi kız sesi otomatik program use lef to channel bilmem ne diyo sürekli kafamı s** resmen nerden kapatabilirim bu sesi?

• Gece Brezilyalılara dedeleri yedirdim hepsi reset attı bilgisayara

Edit: Almanlara dedeleri yedirmeye kalkınca direk 12 saat ban yedim neyse ben yatıyorum gece girerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 9 Ağustos 2010; 16:17:29 >
  • geldim french talk 1 deyim :D nick DONANIM HABER HERE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnesium -- 9 Ağustos 2010; 16:17:40 >
  • quote:

Alman kanalında bir kız var beni görünce this is german channel skyfor diyor çok tatlı sesi var ya

Bot ile Türk'ün aşkı

Film olur...
  • English talk da birileri var.
    elemanlar english talk yazmışlar ama rusça konuşuolar,Tr denim deyince benim le Türkçe konuşmaya başladılar ne ayak lem bunlar
  • sizi yiyorlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Alman kanalında bir kız var beni görünce this is german channel skyfor diyor çok tatlı sesi var ya

Bot ile Türk'ün aşkı

Film olur...

Ne botu kardeş ya sen bir duysan sesi

@Awsful

Bazıları çok az Türkçe biliyor özellikle almanlar bazı almanlar sadece küfür biliyor bir tanesi ana avrat düz gitti bana Mexx

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.