Şimdi Ara

Yabancı Stand-up Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
9.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar, stand-up herekes sever diye umuyorum ama benim biraz espri anlayışım değişik. Malesef her şeye gülemiyorum. Cem Yılmaz çok başarışı bir stand-up'çı ama sürekli aynı şeyler sıkıyor bir zaman sonra. Ama yabancılar fena değiller, bir ton alternatif var. Türkiyede ise o kadar ço kseçenek yok. Neyse Eddie Izzard'ın tarzını seviyorum. Belki bir örnek olabilir. Sizinde sevdiginiz (ben hiç bilmiyoum bu konuda bilgisisizm) yabancı stand-up çılar var ise. Yazarmısınız ve önemli bir konu ise
    (umarım yanlış bir şey demiyorumdur)http://turkcealtyazi.org/ sitesinde gösterinin altyazısı olur veya başka bir sitedede olursa iyi olur. İngilizcem yok değil ama ana dilim gibi değil gösternini hepsini anlamak istiyorum birde konu stand-up olunca...
    Evet, önerilerinizi bekliyorum

[Not : Açtığım Bölüm Doğrumu?]

• Conan O Brian'ı tavsiye ederim,Cem Yılmaz yurtdışı karşlığı bence o'dur,hazır cevaplığı alternatif zekası ile izleyici güldürmeyi başarabiliyor her ne kadar beyaz formatında bir programı olsada daha da farklı bir showman..
  • evet o adamı biliyorum ama o dedigin gibi beyaz show formatında konuklar geliyor felan. Ben stand-up istiyorum varmı bildiginiz ?
  • Louis CK

Chris D'elia

Dane Cook

Seth Rogen

gibi isimlere bakabilirsin.
  • Öncelikle Sagoolasin hepsine bakıcam.
    2. olarak yaptıtgım bir sacmalık var Eddie Izzard : stripped adlı gösterisini indirdm ve türkçe altyazısı yokmuş..... İngilizce altyazısı var ama türkçe yok... Birileri yaparmı sizce onu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conixcit

Evet arkadaşlar, stand-up herekes sever diye umuyorum ama benim biraz espri anlayışım değişik. Malesef her şeye gülemiyorum. Cem Yılmaz çok başarışı bir stand-up'çı ama sürekli aynı şeyler sıkıyor bir zaman sonra. Ama yabancılar fena değiller, bir ton alternatif var. Türkiyede ise o kadar ço kseçenek yok. Neyse Eddie Izzard'ın tarzını seviyorum. Belki bir örnek olabilir. Sizinde sevdiginiz (ben hiç bilmiyoum bu konuda bilgisisizm) yabancı stand-up çılar var ise. Yazarmısınız ve önemli bir konu ise
    (umarım yanlış bir şey demiyorumdur)http://turkcealtyazi.org/ sitesinde gösterinin altyazısı olur veya başka bir sitedede olursa iyi olur. İngilizcem yok değil ama ana dilim gibi değil gösternini hepsini anlamak istiyorum birde konu stand-up olunca...
    Evet, önerilerinizi bekliyorum

[Not : Açtığım Bölüm Doğrumu?]

tonight show jay leno izlerim sürekli

conan ı pek izlemedim ama çoğu kişi beğeniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Komedyen değil de, eleştirmen diyebiliriz daha çok.
    Ekleme: Altyazısı mevcut olan daha birsürü şovu var, örnek niyetine koydum bunu. HBO imzalı zaten, kötü olması imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chucky Pancamo -- 13 Ekim 2013; 18:35:19 >

• Jerry Seinfeld: I'm Telling You for the Last Time
  • ben zevk alamıyorum. tama komik yerler var lakin kacırdıgımız yeri cok.
    misal birisini bulent ersoya benzetse bunu izleyende cinli olsa bulent ersoyu tanımadıgında espiri havada kalıyor.
    bu ornekti bunun gibi seyler yuzunden yabanci komedyeneleri izleyemiyorum.
  • Godfrey özellikle Arnold Schwarzenegger taklitleri yardırıyor
  • takip
  • George karlin efsanedir bir izle derim youtube'da videolarini bulabilirsin ama tam stand up'inin turkcesini bulamazsin sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Ekim 2013; 19:56:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • George Carlin harikadir.

Bir de Eddie Murphy'nin gencliginden Raw adli gosterisini izlemeyi tavsiye ederim.
  • George Carlin
  • Bill Hicks
  • ncore N kullanıcısına yanıt
    Dostum konu 2 yıllık iyi hortlatmışsın ama saol yinede,
    Son 3-4 aydır kickass.to'dan bulduğum "Jimmy Fallon Tonight Show" izliyorum geçen senee bunu izlemiştim ama CNBC-E yada e2 den birinin resmi çevirmeninin altyazıları turkcealtyazi.org'a düşüyordu artık göremiyorum.
    İngilizce altyazı zaten yok bende dinliyorum anlama oranım %80-%85 felan ama zaten ince espirilerin yapıldığı bir talk show'u %100 anlamak varken burda kendimi yırtıyorum, neyse ingilizcemiz gelişiyor böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaberus

Dostum konu 2 yıllık iyi hortlatmışsın ama saol yinede,
    Son 3-4 aydır kickass.to'dan bulduğum "Jimmy Fallon Tonight Show" izliyorum geçen senee bunu izlemiştim ama CNBC-E yada e2 den birinin resmi çevirmeninin altyazıları turkcealtyazi.org'a düşüyordu artık göremiyorum.
    İngilizce altyazı zaten yok bende dinliyorum anlama oranım %80-%85 felan ama zaten ince espirilerin yapıldığı bir talk show'u %100 anlamak varken burda kendimi yırtıyorum, neyse ingilizcemiz gelişiyor böyle.

Ben de ingilizce altyazı ile izliyorum showları.Türkçe altyazı çok kısıtlı ve yetersiz malesef...Bill Hicks dışında dylan moran,doug stanhope,ricky gervais,jim jefferies,george carlin ve louis c.k i de tavsiye ederim.Ufuk-vizyon aşılayan adamlar bunlar.Bunlardan sonra cem yılmaz vs. türevleri çok basit ve yavan kalıyor,kaldı ki bizimkilerin yaptığı birçok esprisi bunlardan araklama ama gel bu ülke insanına bunu anlat.

• ncore N kullanıcısına yanıt
    Nedemek istediğini tam olarak anladım.
    Bu adamlara kesin bakıcam sağ olasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.