Şimdi Ara

yabancı sitelerden yasal mp3 indirimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar türkiyede yasal olrak mp3 indirebilceğim ekolay, powerclub falan gibi siteler var ama burda şarkı başına 1 ytl istiyolar. yurtdışında albüm başına 1 dolar isteyen yerde bile var. ben bu yabancı sitlerdn indirebilirmiyim mp3 yoksa türkiye için izin vermiyolar mı ?

• SEEKASONG

BUNA GİR

İSTEDİĞİNİ İNDİR
  • bu sitede ki mp3 ler yasal mı, önemli olan yasal mp3 olması
  • Nİe bu kadar yasal derdindesinki kim bu devirde yasal indirio pek bir anlam veremedim sana
  • Yasal neymiş ya,Korsan forever
  • Oha. Şarkı başına 1 ytl olur mu be. Yut dışında internetten indirmeyi seçtiğinde fiyatlarda %70 e yakın indirim oluyor albüm başına. senin yazdığın yerlerden indirmek yerine müzik marketlerden almak daha ucuza gelir. Saçmalık bu fiyat korsana devam o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 4 Eylül 2007; 19:16:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: semtex960

Yasal neymiş ya,Korsan forever

benden daha uzun yaşıcan vallaha başka söze gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş aklın yerindemi

kim dinler yasayı bedava varken

bearshare limewire 4ever
  • Bedava ve yasal bir site gerek. En son formattan sonra LimeWire kalmadı. Geçenler indireyim dedim, içinden bir ton virüs çıktı.
  • tarican indirdiin şarkiyi hemen açmican ve güvenmediin dosylari indirmicen bi sorumn kalmaz....

Ayrica bu devirde kim yasal cd ye para ericek başka masraflamiz var bi 50 centin albümü 36 lira o albümden alicama her ay 30 lira ödüok adsl e zaten indiriim daha iyi...

Arkadaş sölemiş korsan forever

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.