Şimdi Ara

Yabancı Kızla konuşacak konu? [Ciddi Cevap]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bir hafta önce rusla tnaıştım.bir kez yazıştık 2 gün önce görüştük.. bir kez . ben meraktan gittim neyse kız utangaç değil her şeyi açık açık konuşuyor (birinden öğrendim).. ama beni görünce utanıyor herhalde bana bakınca gülüyor bi el sallıyor.. ne yazsam nasıl girsem konuya?

• Çıkar vur cular gelir derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

Çıkar vur cular gelir derim

• Yabancı kızla ne konusacagını bilmek zor iş. Kültür farklı, espriler farklı mesala amerikan komedi showlarının yarısını anlayamıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence skypeda görüntülü konuşun. Masaya yakın ol ve çıkar vur. Hoşlanacak, ardından oda karşılık verecek.
  • "Seks edek mi?" diye sor.
  • zaten o yüzden türkleri sevmiyorlar.mantıklı birşeyler pls..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdYokk

"Seks edek mi?" diye sor.

dostum biraz kibar ol şöyle denilebilir "are you sex ?"
  • Konusulmaz, icilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: reliant007

merhaba bir hafta önce rusla tnaıştım.bir kez yazıştık 2 gün önce görüştük.. bir kez . ben meraktan gittim neyse kız utangaç değil her şeyi açık açık konuşuyor (birinden öğrendim).. ama beni görünce utanıyor herhalde bana bakınca gülüyor bi el sallıyor.. ne yazsam nasıl girsem konuya?

sizin oralar nasıl filan de eğitim için gelmeyi düşünüyorum oraları bana anlat de burayı beğendin mi filan en basit olarak bunları söyle.antalyadaysan gel yardımcı olayım rusçam perfect ( soran olursa diye yazayım evet rusyada doğdum kabuklu )

• AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA yorumlara öldüm
  • göster ama elletme
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.