Şimdi Ara

Yabancı kişilere gayrimenkul satışı ve pazarlama ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
12
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.Ben uzun yıllar turizimde çalıştım ve bir o kadar otelde çalışan esnaf arkadaşlarım var.Ben Antalya'da şu an emlak danışmanlığı yapıyorum fakat yurtdışı satışı için açılmak istiyorum.Reklam vb konularda neler yapabilirim.İlk etapta aklıma gelenler;Aldığım katalogları çalışan arkadaşlara vererek oradan bir şeyler yakalamak istiyorum.Az önce aklıma gelen bir husus'da ise;Bir cd hazırlamak ve içerisinde diyelimki Alanya yı anlatan video olacak hemen sonrası Alanya projeleri gelecek.Kemer bölgesini anlatacak video sonrasında o bölgedeki projeler olacak.Yine cd içeriğinde bir broşükr olacak ve internet sitemizin çalıştığım firmanın isimleri projeler ve Antalya ve Ülkemizi tanıtan videolar olabilir.Tabi birde gayrimenkul satın alan mutlu kişilerin tapu ile olan fotografı :)) .Son olarak beni arayabileceği bir mail ve telefon numarası olacak.Sizce daha neler yapabilirim her tür fikire açığım hepinize iyi çalışmalar.

Kullanıcı adı için özür diliyorum kabul etmedi bende rastgele basmış bulundum böyle bir şey çıktı :))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.