Bildirim
Yabancı insanlara abazalık testi videolu :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu konu niye tutmamış la. Türkiye'de yapsalar... _____________________________ -
şimdi herkese hatırlattın tutabilir :D _____________________________ XBOX LİVE CixLandTR
PSN xCixLandx -
Tutacak konu değilki, durduk yere insanlara benle sex yapar mısın diye sormak nedir yaw? Sanki su içmek, yemek yemek gibi bişey mi bu. _____________________________ Zıbaramayan -
yog artık _____________________________ -
Bende redederdim la kız gelip bir anda öyle birşey teklif etmez. Kesin uyku ilacı verip benide pipimden asar. Sabah uyanırım malafat yok. _____________________________ -
Normal şartlarda bir kızın yanınıza gelip "Benimle seks yapar mısın?" demesi, "Böbreklerin güzelmiş, ödünç verir misin?" manasına gelir. _____________________________ -
Türkiyede olsa böbrek.avi der reddederim. Hoş başka bir yerde de olsa reddederim.Duygu olmalı bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
When i am sad,please don't ask me what's wrong.Just hug me.BDDK'da Hukuk işleri "Avukat", Akıncı Law Office'de Avukat. -
Lan benim yanıma gelse böyle bi şey sorsa ona go away biş 😏 derdim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt