Bildirim
Yabancı hiphop rap vs tarzı araba için zenci sıtayla (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Faslı bi rapçi vardı Salah Edin'di ismi yanılmıyorsam bu kişinin şarkılarınada bakabilirsin.
Politik rap yapar ama beatleri güzeldir ve farkında olmadan kafanı sallamaya başlarsın, şarkı bittiğinizde "noluyoz lan" gibi bir ifade oluşur suratında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 16 Mayıs 2010; 13:20:27 >_____________________________ Apartmanımdan nefret ediyorum,
Sokağımdan nefret ediyorum,
Semtimden nefret ediyorum,
Bu şehirden nefret ediyorum,
Hepinizden nefret ediyorum,
İnsanlardan nefret ediyorum,
Aslında ben bu dünyadan nefret ediyorum.
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: CekilmisFilm
mesela ben bunu çok severim
Lil Jon & The East Side Boys ft. Lil Scrappy - What You Gonna Do
Snoop Dogg Ft. bReal - Vato (favorim)
klip güzelmiş baya
Ice atlıyor 62 impala'sına bi benim olamadı
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Bishop Lamont - Do it :http://www.youtube.com/watch?v=b4GAnwfSmtk _____________________________ -
-
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
-
Aradığın şey tam olarak;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DDx -- 16 Mayıs 2010; 18:06:39 >_____________________________
3.67tl benzinin vergisi 2.45tl. fabrika cıkışı 20bin tl olan kücük motorlu araca 12.5tl. vergi, 29tl ye satılan içeceğin 17tl. si , 7tl satılan sigaranın 5.47tl. si hatta anneciğinin, sevdiğinin vs. yakının sesini duymak istediğin alo dediğin konuşmanın her 3 tl ücretin dahi 1tl. sini artık tüm bunlara vergimi denir, haraç mı hükümet senden alıyor
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: American_Muscle
quote:
Orijinalden alıntı: CekilmisFilm
mesela ben bunu çok severim
Lil Jon & The East Side Boys ft. Lil Scrappy - What You Gonna Do
Snoop Dogg Ft. bReal - Vato (favorim)
klip güzelmiş baya
Ice atlıyor 62 impala'sına bi benim olamadı
klip gerçekten on numaraymış._____________________________ Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
-
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum..bu konu cok işime yaradı.. _____________________________ -
bunu unutmuşum:
Edit:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi American_Muscle -- 18 Mayıs 2010; 16:09:11 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki