Şimdi Ara

Yabancı film ve dizilerin türk seneyolarını yazıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Breaking bad
    mahmut çok iyi bir kimyacıdır,meslek liselinde kimya öğretmenidir bir gün akciğer kanseri olduğunu öğrenir
    ailesine para bırakmak için yanına meslek lisesinden ali pinkman adlı keş öğrencisinide yanına alarak kubar üretmeye başlar
    ancak bu kubar fikirtepenin en iyi kubarıdır bütün keşler mahmut'un kubarı ile kova yapar

• YAV HE HE!

OKUMAYIN!
  • lol
  • yok mu yazacak başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: seconder77

yok mu yazacak başka

LOST =>> TOST

Kpss ye hazırlanan genç artık baskılara dayanamamaktadır.Tum rısklerı göze alır ve soruları calmaya gıder...Neyse başaramam diyerek geri döner.
    Karnı açıkır,bir büfeye girer.Yemegı alır ısırır ıcınden kagıtlar cıkar...tostunun ıcıne bakar ve kpss soruları oradadır...Hemen en yakın arkdasına maıl gonderır.Esyaları hazırladıktan soınra zıl calar,kapıladakıler kım olsa begenırsınız.(sahsen ben yazar olsa begenırım,neyse konuya donelım)Aynasızlar gelmıslerdır.Şimdi amansız bır kovalamaca baslayacaktır...

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE DERKEN ==>> PIRAVİZSLİY,ON TOSTT... TOSTUN ÖNCEKI BÖLÜMLERİNDE

AFİŞ==>> '' KUCUK ISIRIK,BÜYÜK SORUN''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhfade -- 5 Mayıs 2013; 17:49:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alicosgun

quote:

Orijinalden alıntı: seconder77

yok mu yazacak başka

LOST =>> TOST

Kpss ye hazırlanan genç artık baskılara dayanamamaktadır.Tum rısklerı göze alır ve soruları calmaya gıder...Neyse başaramam diyerek geri döner.
    Karnı açıkır,bir büfeye girer.Yemegı alır ısırır ıcınden kagıtlar cıkar...tostunun ıcıne bakar ve kpss soruları oradadır...Hemen en yakın arkdasına maıl gonderır.Esyaları hazırladıktan soınra zıl calar,kapıladakıler kım olsa begenırsınız.(sahsen ben yazar olsa begenırım,neyse konuya donelım)Aynasızlar gelmıslerdır.Şimdi amansız bır kovalamaca baslayacaktır...

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE DERKEN ==>> PROVİSLY,ON TOSTT... TOSTUN ÖNCEKI BÖLÜMLERİNDE

AFİŞ==>> '' KUCUK ISIRIK,BÜYÜK SORUN''

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.