Şimdi Ara

Yabancı eş üzerine araba almak? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    teşekkürler cevap için. benim amacım zaten burada vergi muafiyetli almak değil. kendi ülkesinden getirmek istiyor. onun yolu yordamı nedir onu öğrenmke istiyordum. ama bu 6 ay işi gerçekse can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkep

teşekkürler cevap için. benim amacım zaten burada vergi muafiyetli almak değil. kendi ülkesinden getirmek istiyor. onun yolu yordamı nedir onu öğrenmke istiyordum. ama bu 6 ay işi gerçekse can sıkıcı
    Yabancı esi olan biri olarak cevaplayayım.
    Yabancı yerli olması farketmiyor,son bir yıl içinde 185 gün yurtdışında kalması gerekiyor araç getirecek kişinin ve iki yıl hakkı oluyor.
    İki yılın sonunda aracı götürmek zorundasın ve yine son bir yıl içinde 185 gün yurtdışı olmak zorundasın.
    Bu döngü böyle devam ediyor gidiyor.
    Diğer turku burda ma mz plakalı araç almak ta sıkınti.yine mtv ye sigortaya tabi oluyorsun ve turing e teminat işi var falan filan.
    Araç kimin adinaysa birinci derece akraba kullanabiliyor yanı anne baba eş çocuk
    Başka merak ettiğin birden varsa yardımcı olabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• memleket suriyeli dolduğu için siz de sadece surilerde MA plaka gördüğünüz için onlara özel sanıyorsunuz galiba ama öyle değil!

1997 de amerikalılar MA MB plakalı araçlar kullanıyordu çalıştığım iş yerinin yakınında güvenlikli bir sitede oturuyorlardı. Misafir Araç demek oluyormuş MA.

Suriyeliler arttığı için MA plaka yetmeyince SAA pkalaya geçtiler birçok şehirde. o surilere özel mesela. diğer yabancılara MA plaka veriliyor halen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToggT12x

memleket suriyeli dolduğu için siz de sadece surilerde MA plaka gördüğünüz için onlara özel sanıyorsunuz galiba ama öyle değil!

1997 de amerikalılar MA MB plakalı araçlar kullanıyordu çalıştığım iş yerinin yakınında güvenlikli bir sitede oturuyorlardı. Misafir Araç demek oluyormuş MA.

Suriyeliler arttığı için MA plaka yetmeyince SAA pkalaya geçtiler birçok şehirde. o surilere özel mesela. diğer yabancılara MA plaka veriliyor halen.
    Bilmiyordum, bilgilendirme için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre the king kullanıcısına yanıt
    sağolun. dediğiniz gibiyse gidip orda kalmak sonra gelmek uğraşılacak iş değil.
  • Araç alımı nasıl oluyor bir bilgim yok fakat kullanımı yurt dışı araç kullanım şartlarıyla aynı.Aracı sadece 1.derece aile yakınları kendisi arabadayken kullanabiliyor ayrıca bir kişiye vekalet verebiliyor kullanabilmesi için onunda yine birinci derece aile yakını olması gerekiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merkep kullanıcısına yanıt
    Hocam beyefendinin bahsettiği gidip kalmalı versiyon yabancı plakalı aracı buraya getirmek için gerekli şart.Ma plakalı araç almak için şartlar farklıdır gerekli mercilerden bilgi alın derim..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.