Şimdi Ara

yabancı dizi tavsiye istiyorum yardııımm??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir diziye başlayacam ama bi türlü karar vermedim şimdiye kadar izlediğim dizler
    supernatural , doctor who, merlin, arrow, prison break, once upon a time, chuck, big bang theory ve sherlock. bazıları bitti bazıları sezon finali oldu. Person of interest-dexter-breaking bad- castle-the mentalist-walking dead bunların arasında kaldım ama sizce hangi diziye başlamalıyım

• breaking bad
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor41

Arkadaşlar yeni bir diziye başlayacam ama bi türlü karar vermedim şimdiye kadar izlediğim dizler
    supernatural , doctor who, merlin, arrow, prison break, once upon a time, chuck, big bang theory ve sherlock. bazıları bitti bazıları sezon finali oldu. Person of interest-dexter-breaking bad- castle-the mentalist-walking dead bunların arasında kaldım ama sizce hangi diziye başlamalıyım

Breaking Bad ağır işler sen POI veya Dexter'a başla bence. The Mentalist'te olabilir eğlenceli dizidir.
  • Person of interest izle ben basladim harika bir dizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor41

Arkadaşlar yeni bir diziye başlayacam ama bi türlü karar vermedim şimdiye kadar izlediğim dizler

Breaking Bad ağır işler sen POI veya Dexter'a başla bence. The Mentalist'te olabilir eğlenceli dizidir.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım dexter a başlıyacağım çevremde çor öneriyolar dexter ı teşekkürler
  • benim sıralamam şu şekilde
    breaking bad- dexter-person of interest-the mentalist-the walking dead-castle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yabancı dizi önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dexter
    Ek olarak Spartacus ve Sons of Anarchy'i tavsiye ederim. (Cinsel sahneler olduğu için kimse yokken izlemenizi öneririm.)
  • TWD-Breaking Bad
  • Castle hariç hepsine baktım. Breaking Bad'e ya da Dexter'a başla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.