Şimdi Ara

Yabancı Arkadaşlık siteleri hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
29.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba beyler yabancı arkadaşlık siteleri varmı bildiginiz pm den lazım 16-30 yaş arası netlog gibi takınılan rus-ukrayna siteleri

• ne pm si buraya yazında bizde öğrenelim
  • Upp beyler acil lazım
  • Bildiğiniz varsa paylaşın beyler
  • chatroulett var her yaştan ama az sakat görüntüler içeriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =lachesis= -- 7 Temmuz 2010; 23:44:26 >
  • Sadece muhabbet olacak bir yer lazım
  • tagged.com var, hatta ordan 2 tane mektup arkadaşım var ama eskisi gibi değil, ortalık fake kaynıyo..
    ama yine de güzel, tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitecrow_

Upp beyler acil lazım

Arkadaşımız azdı sanırım
  • aslında fena olmaz yahu.. bakarsınız şaka maka bi kız bulur evlenirimz.. tabi adam akıllı siteler.. varsa bende bileyim böyle siteleri.. hi5, netlog filan sarmıyo.. siberalem zaten paralı yer.. bize gelmez..
  • www.odnoklassniki.ru

10 numara bir site..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Marilyn

www.odnoklassniki.ru

10 numara bir site..

iyi güzelde nerde üye oluruz.. google da türkçe yaptım ama üye ol kısmı yok.. nasıl bi site bu
  • ya chattroulette gibi değilde daha çkohttp://www.russianeuro.com/ gibi site varmı bilidğniz abd ark sitesi olarak?

Edit: link verdim fakat uyarı falan sebebi değildir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalWave -- 8 Temmuz 2010; 0:29:29 >
  • quote:

www.odnoklassniki.ru

10 numara bir site..

• Süper konu beyler
  • omegle

•  Yabancı Arkadaşlık siteleri hakkında
  • benim sürekli takıldığım sitelerden tavsiye ederim hemde videolu

BURADAN
  • www.matchandtalk.com>>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon göüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyo çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bi araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar.

• Daha önce yazmıştım ama göremedim. Amerika tarafları derseniz en popüler olanıwww.match.com Ukrayna rusya kızları derseniz www.fmbgirls.com asya dersenizwww.qq.com
  • quote:

www.odnoklassniki.ru

10 numara bir site..

Ayrıca bu sitede çok güzel ama ingilizce bilen sayısı çok yok travel dating tarzı sitelerde aşağı yukarı herkes ingilizce biliyor zaten rusçanız varsawww.vk.com :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.