Şimdi Ara

yabanci araba programlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkiyedeki yuzde 100 oto programi tarzinda programlar yabanci hangi kanallarda var ?? Ayrica yeni araclari tanitma programi??

Not: digiturk kullaniyorum ona gore kanal soyleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belgesel paket al;
    History-discovery chanel-national geo bunlar da aşırı derecede rastlaya bilirsin helede discovery de baya bi program var onları izle bidaha %100 e bakmassın bakamassın baktırmazssın

• 27alperen27 2 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kanallarin hepsi var zaten bana hangi gun saat falanda lazim

• %100 oto programını mümkün değil hiçbir dünyada bulamazsın öyle dandik program bir tek bizde var. Aç youtube den top gear, fifth gear izle kesinlikle sonra vayy bee de :)
  • Hazan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu saydiginiz top gear'i falan daha onceden bikac videosunu izlemistim guzeldi. Acaba hangi kanalda veriyo ve saat kacta?

• MR. Robot kullanıcısına yanıt
    Onu bilmiyorum gerçekten. Google a top gear fifth gear digiturk yazarsan belki bir şeyler bulabilirsin
  • ingilizcen varsa top gear için en iyi yer burası

watchtvseries.se
    watchtvseries.se
    http://watchtvseries.se/serie/top_gear
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yabancı değil ama eğer Yüzde Yüz Oto tarzında istiyorsan Beyaz TV'de Otomobil Doktoru var tavsiye ederim araçları baya güzel yapıyorlar orijinalliğini çok bozmadan ve yüzde yüz otodaki gibi saçma sapan modifiyeler yok

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Hocam neden forumda beyaz tv'dekinden hic bahsetmiyorlar? Tavsiyenize uyup hemen bakicim... saolun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Hocam neden forumda beyaz tv'dekinden hic bahsetmiyorlar? Tavsiyenize uyup hemen bakicim... saolun :)

Baya yeni bir program bir de Beyaz TV pek izlenen bir kanal değil sanırım bu yüzden pek biinmiyor ama Program gerçekten güzel

• _MaxPayne_ kullanıcısına yanıt
    Hocam cok saolun :)) internetten baktim pazar saat 12'deymis.. hemen izlicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.