Bildirim
yabanci araba programlari

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Belgesel paket al;
History-discovery chanel-national geo bunlar da aşırı derecede rastlaya bilirsin helede discovery de baya bi program var onları izle bidaha %100 e bakmassın bakamassın baktırmazssın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o kanallarin hepsi var zaten bana hangi gun saat falanda lazim
%100 oto programını mümkün değil hiçbir dünyada bulamazsın öyle dandik program bir tek bizde var. Aç youtube den top gear, fifth gear izle kesinlikle sonra vayy bee de :) -
Hocam bu saydiginiz top gear'i falan daha onceden bikac videosunu izlemistim guzeldi. Acaba hangi kanalda veriyo ve saat kacta?
Onu bilmiyorum gerçekten. Google a top gear fifth gear digiturk yazarsan belki bir şeyler bulabilirsin -
ingilizcen varsa top gear için en iyi yer burası
-
Yabancı değil ama eğer Yüzde Yüz Oto tarzında istiyorsan Beyaz TV'de Otomobil Doktoru var tavsiye ederim araçları baya güzel yapıyorlar orijinalliğini çok bozmadan ve yüzde yüz otodaki gibi saçma sapan modifiyeler yok
Hocam neden forumda beyaz tv'dekinden hic bahsetmiyorlar? Tavsiyenize uyup hemen bakicim... saolun :)
quote:
Orijinalden alıntı: MR. Robot
Hocam neden forumda beyaz tv'dekinden hic bahsetmiyorlar? Tavsiyenize uyup hemen bakicim... saolun :)
Baya yeni bir program bir de Beyaz TV pek izlenen bir kanal değil sanırım bu yüzden pek biinmiyor ama Program gerçekten güzel
Hocam cok saolun :)) internetten baktim pazar saat 12'deymis.. hemen izlicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X