selam arkadaslar benim imzamdaki gibi bi sistemim war daha yeni topladım daha önce p4 2.8 im wardı we baya hızlıydı şimdiki sistemin hızı ise cok yavas bu nedendir yoksa atx power suply kullanıom diemi ram takwiyesi yapsam yada iibi power suplyy alsam sistem hoızlanırmı
virüs veya spy bulaşmış olmasın bi tarat makinen çok iyi
yok kardes tarattım ama virus yok xp ilk kurduğumdanberi böle makina
ısı sorunu olabilir.prescootlar normallerden fazla ısınıyo ve belli bi dereceden sonra frenleme yapıyo işlemci ısısını kontrol et birde tabi ilk işlemcinle arada sadece 400MHz var bunu farkedemeyebilirsin bile, ama daha yavaş diyosan o zaman ısıdandır büyük ihtimalle
power sorunu olabilir yetersiz güç gibi geldi bana yep yeni sistem niye yapsın ki?
makinene diyecek yok maasalah ucak gibi ama Xp yi kurdugumdan beri dedin Xp lerdeki bir guvenlik acigi nete girer girmez sisteme virus ve spy bulasmasina neden oluyo haberin ola... format attiktan sonra yani pc kurdugunda ozellikle adsl modemin fisini cekmeyi unutma.. antiviruslerini ve sp2 yi kurduktan sonra nette sinirsizca dolasabilirsin....
Önceki sisteminde sanırım sata kullanmıyordun di mi?
windowsu yeniden kurdunmu bide setupda hdd smart cablitiy diye bisey var onu hep dis. yaparlar sen onu enable yap cok sey fark eder bide gercekten bana power supply firmasınn ismini yazarsan sevinirim bence bu ondan kaynaklanıyor bir cok hdd bozuk alan olusturuor power supply degistir ama unutma kalitelli bir p.supply 45 dolardan baslar yani ii bir fiyat ama bence bu makinaya deger asus lar ii bence bu konuda
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme