Şimdi Ara

Ya üni. ya Askerlik... Askerliği aradan çıkartmak (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle şunu söyleyeyim ben 21 yaşındayım ve şimdiye kadar üni.ye gitmedim. Hedefim tıp ve hedefimden de uzaktayım. Ama tıp kazanmak için her şeyi yapacam. Yaş benim için önemli değil. Ama bir sıkıntı var, tecilim gelecek yıl bitiyor. Gelecek yıl kazanmazsam ya üni. ya da askerlik yolu gözükecek bana. Gelecek yılı beklemeden kasım ayında askere gitmek istiyorum. Askerliği aradan çıkartmak istiyorum. Askerden geldiğimde üni. sınavına hazırlanmaya kaldığım yerden devam edecem. Askerlik 6 aya düştü zaten, 6 ayın pek kayıp olacağını sanmıyorum. Hatta askerlik sayende özgürlüğün, ailemin, evimin, elimdeki eğitim fırsatının daha da değerini anlayabilirim. Ayrıca askerlikte disiplini öğrenebilirim, daha sabırlı olmayı öğrenebilirim. Kısacası askerliğin yararı olabilir 6 ayda. Hayatımın dönüm noktası olabilir. Sizin görüşünüz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 28 Haziran 2019; 13:41:47 >

• upp. arkadaşlar. benim için çok önemli bir konu.
  • Hocam burada genelde 17-18-19 yas arkadaşlar var ama uplayalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manifaturacı1121 M kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğunluk öyle ama burada büyük adamlar da takılıyor bazen. 2. üniye hazırlanan var vs. Upladığın için teşekkürler.
  • Ben 19 yaşımdayım şu an ünideyim ama gitmiyorum ama üniversite otomatik tecil ediyor keşke o tarz bir şey yapsaydınız bu sene kazanma ihtimaliniz yoksa zaten puanın kırılacağı sene çalışırdınız yaş önemli değilse de sonraki sene girerdiniz .
    Neyse uplayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06A46B2B3 -- 28 Haziran 2019; 13:49:8 >
  • Hocam tıp okucam derken uzman çavuş olarak dönebilirsiniz benden söylemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamga -- 28 Haziran 2019; 18:46:8 >
  • yok hocam kararlıyım bu konuda. bilakis kafam rahat bir şekilde, eskisinden daha iyi bir şekilde derslerime çalışırım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 28 Haziran 2019; 21:51:5 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Towns T kullanıcısına yanıt
    Hocam bu yıl sınava girdim, açık öğretime girsem hem para gidecek (2 yıl için 1200 Tl. civarı) hem de bir sürü derse çalışmam gerekecek yoksa dersleri geçememeyecem. Bu daha zor olmaz mı? Hem yks hazırlık hem de açık öğretim sınavlarına hazırlık. Askerliği aradan çıkartayım diyorum daha sonra önüm açık olacak rahat kafayla derslerime çalışmaya devam ederim.
  • Siz kararinizi vermis gozukuyorsunuz baskalarinin onayina ihtiyaciniz yok bence.

• freyja.md F kullanıcısına yanıt
    Tamam da belki daha iyi bir fikir vardır diye forumdakilerin de görüşlerini almak istiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.