Bildirim
ya sürekli kazanıyorum ya da kaybediyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
baslik biraz sacma olmus sanki , birileri gelip oyunda beraberlik yok zaten diyebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Perseus_ -- 13 Mayıs 2012; 22:06:42 > -
quote:
Orijinalden alıntı: _Perseus_
baslik biraz sacma olmus sanki , birileri gelip oyunda beraberlik yok zaten diyebilir.
sürekli ya kazanıyorum ya kaybediyorum değil başlık, dikkat edersen. -
tebrikler. -
tebrikler. -
o zaman 10 maç at kazan 10dominion kaybet vakit kaybetmemiş olursun -
beraberlik yok zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: ZeroSystem
quote:
Orijinalden alıntı: _Perseus_
sürekli ya kazanıyorum ya kaybediyorum değil başlık, dikkat edersen.
acımamış -
normal game :) -
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta5959
normal game :)
ve custom game :) -
Yalnız değilsin şampiyon -
Çok yenersen karşına daha iyi rakip çıkar onlar seni yener sonra senin karşına daha düşük rakip çıakr onları hep yenersin sonra karşına daha güçlüleri çıkar onlar yener sonra sen hep yenilirsin sonra karşına senden güçsüz takımlar çıkar hep sen yenersin sonra karşına daha güçlü rakipler çıkar onlar seni yener daha sonra sen hep yenildiğin için karşına senden güçsüz kişiler çıkar sen yenersin. Çok yenersen karşına daha iyi rakip çıkar onlar seni yener sonra senin karşına daha düşük rakip çıakr onları hep yenersin sonra karşına daha güçlüleri çıkar onlar yener sonra sen hep yenilirsin sonra karşına senden güçsüz takımlar çıkar hep sen yenersin sonra karşına daha güçlü rakipler çıkar onlar seni yener daha sonra sen hep yenildiğin için karşına senden güçsüz kişiler çıkar sen yenersin. Çok yenersen karşına daha iyi rakip çıkar onlar seni yener sonra senin karşına daha düşük rakip çıakr onları hep yenersin sonra karşına daha güçlüleri çıkar onlar yener sonra sen hep yenilirsin sonra karşına senden güçsüz takımlar çıkar hep sen yenersin sonra karşına daha güçlü rakipler çıkar onlar seni yener daha sonra sen hep yenildiğin için karşına senden güçsüz kişiler çıkar sen yenersin. Çok yenersen karşına daha iyi rakip çıkar onlar seni yener sonra senin karşına daha düşük rakip çıakr onları hep yenersin sonra karşına daha güçlüleri çıkar onlar yener sonra sen hep yenilirsin sonra karşına senden güçsüz takımlar çıkar hep sen yenersin sonra karşına daha güçlü rakipler çıkar onlar seni yener daha sonra sen hep yenildiğin için karşına senden güçsüz kişiler çıkar sen yenersin.
-
geçen arka arkaya 25 tane ranked kaybettim, sonra arka arkaya 40 tane kazandım. olur böyle işler -
quote:
Orijinalden alıntı: stealthmass
geçen arka arkaya 25 tane ranked kaybettim, sonra arka arkaya 40 tane kazandım. olur böyle işler
Arka arkaya 25 mi oha. -
Hande Yener beyler dağılın -
aynen öyle oluyor bence bilerek yapıyorlar karşına sürekli güçlü takımı getirip kaybettiriyorlar ve sen hırs yapıp oynuyorsun sürekli -.- -
quote:
Orijinalden alıntı: katarto3
o zaman 10 maç at kazan 10dominion kaybet vakit kaybetmemiş olursun
Ovv -
quote:
geçen arka arkaya 25 tane ranked kaybettim, sonra arka arkaya 40 tane kazandım. olur böyle işler
aynen adam bide ranked oynuyor yani elosuda var fakir değil bizim gibi sen gelmiş 10 tane keko normal game winini koymuşsun buraya bendede çok oldu gerek duymadım hiç.. -
ranked girme sakın -
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo
quote:
Arka arkaya 25 mi oha.
25 i kaybettikten sonra duş aldın değil mi çakal
Benzer içerikler
- uyumlu sevgili nickleri ingilizce
- lole ne kadar yatırdım
- lol nick önerileri
- pre ne demek
- lol mmr hesaplama
- riot mmorpg
- lol sistem gereksinimleri
- ping düşürme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X