Şimdi Ara

YA ŞU PROBLEMLERİ ANLAMIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde kaynak var video var izliyorum soru çözmeye çalışıyorum olmuyor ya kafayı yiycem ne yapcam lütfen bana yardım edin gözünüzü seveyim ya nasıl halletcem bu konuyu

• yok mu yardım edicek bi üniversiteli
  • Problem pratik zeka işidir ezbere alışan bir beyin problem sorusu çözdürmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve jobs2

Arkadaşlar elimde kaynak var video var izliyorum soru çözmeye çalışıyorum olmuyor ya kafayı yiycem ne yapcam lütfen bana yardım edin gözünüzü seveyim ya nasıl halletcem bu konuyu

che kardeş daha öncede buna benzer bir konu açmıştın sanırsam sen soruları ezberliyorsun kalıplarını orada fazladan atıyorum x çıktında afallayp kalıyorsun soruları ezberleme mantığını oturtarak git e peki mantığını nasıl oturtacağım bak aç netten ne kadar hoca varsa dinle en basitinden şenol/hocalara geldik/teknofem/nejdet/behzat dinle sonra al güray küçük problemler fasikülünü ona çalış sonra 3 4 5 yayınlarından bir güzel çöz bu kadardır böyle yaptıktan sonra soru kaçarsa bırak kaçsın abi zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuu1

Problem pratik zeka işidir ezbere alışan bir beyin problem sorusu çözdürmez

Sen ne kadar zekisin her problem çözemeyen salak mı oluyor senin zekan ile benim arasında fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blazer88

quote:

Arkadaşlar elimde kaynak var video var izliyorum soru çözmeye çalışıyorum olmuyor ya kafayı yiycem ne yapcam lütfen bana yardım edin gözünüzü seveyim ya nasıl halletcem bu konuyu

che kardeş daha öncede buna benzer bir konu açmıştın sanırsam sen soruları ezberliyorsun kalıplarını orada fazladan atıyorum x çıktında afallayp kalıyorsun soruları ezberleme mantığını oturtarak git e peki mantığını nasıl oturtacağım bak aç netten ne kadar hoca varsa dinle en basitinden şenol/hocalara geldik/teknofem/nejdet/behzat dinle sonra al güray küçük problemler fasikülünü ona çalış sonra 3 4 5 yayınlarından bir güzel çöz bu kadardır böyle yaptıktan sonra soru kaçarsa bırak kaçsın abi zaten.

Ben ezber yapmıyorum kardeş video da öyle önüme geleni izlersem zaten neye zaman kalıcak bi behzat rasuli dinliyorum en iyi o anlatıyor zaten kazık gibi bi problem çıkınca yapamıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı konua boş boş mesaj atan olmasın.
  • quote:

aynen katılıyorum . bence ösym problem sorularıyla zeka ölçüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Phoenix -- 12 Ekim 2015; 13:34:08 >
  • PROBLEMLER MANTIK İSTER DOĞRU AMA 1 VIDEO ILE YETINME BEN 11.SINIFTAN ATMAK ZORUNDA KALDIM EN TEMELDEN ALDIM HEMDE EN TEMELDEN SONRA CITAYI YUKSELTTİM BOL VIDEO IZLE SAKIN SORU EZBERİ YAPMA SUREKLI SORGULA VE PROBLEM SORUSUNU YASA MANAV VARSA KENDINI MANAV YAP PROBLEMLER ASLINDA Bİ KONU DEİL

EDİT : ATTIĞIN PROBLEM SORUSUNU GORDUM YUKARDAKİ İŞLEMLERE BAKTIM BASKA SORU ICIN YAPMISSIN GALBA FORMULLE COZMUSSUN 1/x+1/y=1/t gibi bi formul var galba formulden gıdersen problemi zor halledersin hocam dedıgım gıbı mantıgını kur formulu fılen bosver he sen formulu ezberle 100 sorunun 95 mantıkla cozuluyosa 5 formule ıhtıyac duyuyosun o da a ve b gibi degişkenler girdiği icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IMMORTALTRK -- 12 Ekim 2015; 13:47:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Phoenix

quote:

Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: IMMORTALTRK

PROBLEMLER MANTIK İSTER DOĞRU AMA 1 VIDEO ILE YETINME BEN 11.SINIFTAN ATMAK ZORUNDA KALDIM EN TEMELDEN ALDIM HEMDE EN TEMELDEN SONRA CITAYI YUKSELTTİM BOL VIDEO IZLE SAKIN SORU EZBERİ YAPMA SUREKLI SORGULA VE PROBLEM SORUSUNU YASA MANAV VARSA KENDINI MANAV YAP PROBLEMLER ASLINDA Bİ KONU DEİL

EDİT : ATTIĞIN PROBLEM SORUSUNU GORDUM YUKARDAKİ İŞLEMLERE BAKTIM BASKA SORU ICIN YAPMISSIN GALBA FORMULLE COZMUSSUN 1/x+1/y=1/t gibi bi formul var galba formulden gıdersen problemi zor halledersin hocam dedıgım gıbı mantıgını kur formulu fılen bosver he sen formulu ezberle 100 sorunun 95 mantıkla cozuluyosa 5 formule ıhtıyac duyuyosun o da a ve b gibi degişkenler girdiği icin

Kardeşim teşekkür ederim eline sağlık bir şey yapmaya çalışcaz fasikül önerdi kurstaki hoca ama almadım.

• quote:

quote:

Sen ne kadar zekisin her problem çözemeyen salak mı oluyor senin zekan ile benim arasında fark var.

senin zekan ile benim arasında fark var.

wut ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denklem çözümleme çalış ilk
  • Bol bol soru coz. Mantigini anlamaya calis sorularo cozerken

• Problem çözme farklı bir zeka türü gerektirir. Bu nedenle bazılarının LYS başarısı, YGS başarısından daha yüksek. Bu problem çözemeyenlerin zeki olmadığını göstermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nvaksankur2 -- 12 Ekim 2015; 19:04:16 >
  • quote:

Evet ben problem sorularını çerez niyetine çözüyorum geçen sene ygsde de kaçırmadım benim zekam ile senin zekacığını kıyas bile yapmadım eğer yaparsak sen zararlı çıkarsın ezber beyin ezber kafa ,eleştiriye de açık olmayı öğren

Ulan bide nickine hukukcu diye geziyor sen o bölümünü nasıl bitirmeyi planlıyorsun acaba :D gelmiş bana boş beyin diyorsun 2 3 sene kafayı yersin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yav he he

git kumda oyna bebe

Bebeyi sana gösteririm halen daha buralarda takılıyosun bide odtü odtü diyip duruyosun sen bu kafayla odtünün yanında geçemezsin rezil herif.

• Arıkan Ösym tipi nasıldır?
  • Ösymde çıkan problem soruları kesinlikle pratik zeka gerektiriyor, evet ama piyasadaki yayınlardan ben pratik zeka gerektiren problemleri olan bir kaynak görmedim. O yüzden bana ygsde çıkan problemler kolay geliyor. Demek istediğim piyasadaki yayınları yapamıyor olman soru kalıplarını bilmediğini gösterir sadece, seni aptal yapmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.