Şimdi Ara

YA SORULARI YANLIŞ HATIRLIYORSAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan şimdi de bundan tırsıyorum açıklandığında direk kontrol ettim ama ya cevabı biyerden duyup kendimi yaptığıma inandırdıysam ya da yanlış hatırlıyosam verdiğim cevabı abi kafayı yiyecem bu nedir 1 hafta ölüm gibi geçecek

• Buyuk ihtimalle cogunu yanlis hatirliyorsun zaten sonuclar aciklaninca cok uzme kendini seneye girersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demekki acıklanmasına az kaldı Kaydırma yaptıgına kitapcık kodunu dogru isaretlemedigine ve yanlıs hatırladıgına inanmaya basladıgına göre millet Biride benim gerci

• quote:

Orijinalden alıntı: Irou

Buyuk ihtimalle cogunu yanlis hatirliyorsun zaten sonuclar aciklaninca cok uzme kendini seneye girersin

seneye nereye girecek sınava mı yoksa başka bir yere mi ?
  •  YA SORULARI YANLIŞ HATIRLIYORSAK
  • Of kendi icinde uzul o zaman bi de kocaman harflerle insanlari strese sokmaya calisiyor ne hasta adamlarsiniz ya

• Sinava

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NASIL SORU ??
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sinava

ben pek öyle düşünmüyorum zaten şu an doludur orası nasıl girecek inşallah boşalır seneye kadar
  • Kafalar kiyak

• Yanlis yaptigini dusunduklerini de aslinda dogru yapmis olabilirsin. Bana ygs de oyle olmustu. Hesapladigimdan 2.5 net fazla gelmisti 2 soruyu yanlis hatirlamisim kontrol ederken

• quote:

Orijinalden alıntı: şerefyum

quote:

Sinava

ben pek öyle düşünmüyorum zaten şu an doludur orası nasıl girecek inşallah boşalır seneye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Covetous

Yanlis yaptigini dusunduklerini de aslinda dogru yapmis olabilirsin. Bana ygs de oyle olmustu. Hesapladigimdan 2.5 net fazla gelmisti 2 soruyu yanlis hatirlamisim kontrol ederken

Aynen benim de aynı, ygsde 1 türkçe 2 mat 2 fen daha fazla geldi beklediğimden. O yüzden yanlış hatırlamak her zaman kötü değil.
  • Bende de o psikoloji var cunku gecen senede ayni seyi yasadim.Gecen sene kaydirma da yapmistim ustelik.Husrana ugramistim.Bu sene defalarca kontrol ettim ama insallah gozden kacirdigim olmamistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Ben bi tane yanlısımı farkettim mesela bugün. Daha fazla çikmasa bari

• İçime korku düştü

• bize yaramıyor bu başlıklar hocam engelliyorum şimdi başlığı yoksa korku başlayacak gidip yatayım
  • mumkundur

ben geometride 2 bos biraktim diyerek ciktim sinavdan sonra kontrol ettim iste bi soruyu hatirlamiyorum isaretledigimi, bos biraktigima eminim ama 3 bos olamaz ben 2 oarak gordum diyorum yani kaydirmis olma ihtimalim var benimde 3 haftadir icim icimi yiyo allah affetsin

• Olum inş sopru hatırlıyozdur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.