Şimdi Ara

ya siz hangi dilde konuşuyorsunuz ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bizim ufaklık KO ounuyor epey zamandır ben cd den oynuyor sanıyordum meğer online bir oyunmuş, bunun paralı bir versiyonu varmış onu alalım dediğinde uyandım, bir baktım bizim DH dede böle bir konu var girip bi araştırayım dedim nedir ne değildir bu oyun... ama anlamak ne mümkün yaaa konular sanki yabancı dilde yazılmış, yokmu şunu basitçe anlatan bi konu :)

• quote:

Orjinalden alıntı: badtr

selam arkadaşlar
    bizim ufaklık KO ounuyor epey zamandır ben cd den oynuyor sanıyordum meğer online bir oyunmuş, bunun paralı bir versiyonu varmış onu alalım dediğinde uyandım, bir baktım bizim DH dede böle bir konu var girip bi araştırayım dedim nedir ne değildir bu oyun... ama anlamak ne mümkün yaaa konular sanki yabancı dilde yazılmış, yokmu şunu basitçe anlatan bi konu :)

Sizin ufaklığın hayatı kaymadan siz o pcyi yok edin
  • paralı version Wow olmasın ?
    bu arada sistem güzelmiş niye ko oynar anlamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 28 Mart 2008; 15:18:54 >
  • HER AY EN AZ 15 YTL OLAN PREMIUM SERVİSLERİNDEN ALMAZSA OYUNA GİREMEZ.ONU İSTEMİŞTİR SİZDENbirde daha sonra oyundaki paraları ytl ile almak isteyecek daha kaliteli oynamak için.siz onu başka bir oyuna yönlendirin başınıza dert alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç dil biliyorsunuz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.