Şimdi Ara

....ya kadar internete Hayır deme zamanı sizcede gelmedi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu şekilde insanları kandiriyolar.
    Çoğu insan ne hizmeti aldığını bilmiyor çevremde cok karşılaşıyorum.
    Hatta ilk başıma geldiginde bende şok olmuştum ve iptal ettirmistim.

Artık internet sağlayıcıları bir alt limitte koyması gerekiyor.

Forumda çoğu konuda herkes aldığı hizmetin normal sözleşmeye göre altında hizmet alıyor.

Aklıma iki yontem geliyor.

Yontemleri soyle örnekleyim 16 mb'kadar kampanyasina uyeyiz diyelim
    Normalde firmalar 0.1 mb internette sagalasa hukuksal anlamda hizmet veriyor gözüküyor.

Sunu da anlıyorum tamam 16 mb olsun diye israr etmiyorum ama bir oran belirlensin % 20 &% 50 neyse artik % 50 ye bile millet razi olur.
    16 mb internet alan kisi minumum 8 mb ile baglanacagini bilmeli. Kampanya ismi 14-16 mb arasi gibi yapılmalı

Şuan internet Sağlayıcılar isin kolayini bulmus ilk 2 ay hızı güzel 2 ay dan sonra düşüş cok fazla aradiginizde da alt yapiniz yetersiz cevabı var.

Bu olay ilk basima geldiginde üye olduk 8 mb diye ilk ay 6-7 mb cok rahat hizmet alirkan ay sonunda 2 mb interneti zor aldım.
    Aradım ve soylenen klasik laf alt yapınız yetersiz. ANKARANINmerkezinde oturuyorum el insaf etlik te alt yapı yok diyor. NEyse dedim ki ilk ay 8 mb di alt yapı problemli olsa ilk ayda oyle olurdu diyince biraz tartismali konusma sonunsa 8 mb tekrar çıkardılar. ANINDA
    Bidaki ay gene düştü bu sefer 4 mb te ondan sonra kizmamla kapatmam bir oldu. Ogun bugundur uye değilim.

2. Yontem ise aylik ortalamasi alınsın
    16 ile bağlanıyorsam anlasmam 70 tl ise 70 alsin benden eger hizim 1 mb de duustu ise dustugu oranda para kesilsin madem alt yapi yetersiz yetersiz olmayan bir alt yapi ile veremiyecegi hizmetin parasini benden neden alıyor.

Bu konuyu sizlerle tartismak istedim sizce de haksiz bir durum yok mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    evet çok güzel konuşmuşsunuz hocam. Herkes ne kadar kaliteli hizmet kullanıyorsa o kadarını ödesin bence de.

Etlik'te her yere fiber döşediler hocam, bende Keçiören'deyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.