arkadaşlar selam,bu sene hepimiz Rejkaard ın gelmesi ile iyi bir hava yakaladık transferlerde var ama baktığımızda kaydedeğer olarak bence birtek Keita alındı, yani kadro gökhan la mustafa yı saymazsak hemen hemen aynı , aslında çokta transfer olmadı, ben şundan korkuyorum ya geçen seneki gibi aksilikler olursa örneğin arda ceza alırsa yada allah göstermesin bi sakatlık olursa geçen seneki gibi kewell i stoper oynatacak kadar sotperlerimizde sorun olursa sizce burda rejkaard nekadar etkili olabilir.Adnan polat açıklama yapmış transferi bitirdik diye ama bence hala enaz 2 transfere ihtiyaç var.Forvette Baroşa birşey olsa kazara 2 hafta ceza felan alsa nonda dan başka adam yok umarım bu yazdıklarımın hiçbiri olmaz ama geçen sene bunların hepsini yaşadık ve nelere mal olduğunu gördük eğer bu senede bu kadro şampiyon olamazsa gerçekten kahrolurum hadi polat duy sesimizi de patlat bi bomba transfer daha ozaman bu takıma en az 3 sene zaten transfer felan gerekmez bu seneden sağlama alalım seneye transfer yapmasakta olur gençlerde canavar gibi geliyor alttan.arkadaşlar düşüncelerimi paylaşmak istedim bu sene gerçekten çok umutluyuz ve hala hergün deliler gibi trasfer bekliyoruz umarım herşey güzel olur sizlerde düşüncelerinizi yazarsanız memnun olurum ...
quote:
geçen seneki gibi kewell i stoper oynatacak kadar sotperlerimizde sorun olursa
Servet, Emre A., Emre G., Semih, Murat, Gökhan Zan. Böyle Bir şey Olacağını Sanmıyorum. Ama Yine de Stopere Bir Yabancı Lazım. Forvete Gerek Yok Bence. Yaser Kendini Baya Geliştirmiş. ilk 11i zorlayacaktır.
Ben bu seneden umutluyum.
Öncelikle takımdaki disiplinsizlik ve gamsız haller bu sene olmayacaktır. Kadromuz zaten iyidi. Artık dahada kuvvetlendi. Rakiplerde inanılmaz atılımlar olmadı. Lig için konuşmak için çok erken ama bu yıl açık ara gideriz gibi hissediyorum. Sanki malubiyetsiz maç serisi yakalayacakmışız gibi geliyor.
emre güngör ve gökhan zan camdan bebekler gibiler ben o yüzden güvenemiyorum ikisine de heran sakatlanabilirler gibi geliyor bana. orta sahada pas yapacak bi adam lazım bize topu hızlı oyuna sokacak baroşu keitayı kaçırabilecek ama buda yok ayhan barış memhet topal hepsi çok düz oyuncular lincoln e kızıyorduk ama oynadığında nasıl paslar veriyordu gördük o tarz bi adam kesinlikle lazım bence
quote:
Orjinalden alıntı: MyRock!
quote:
Servet, Emre A., Emre G., Semih, Murat, Gökhan Zan. Böyle Bir şey Olacağını Sanmıyorum. Ama Yine de Stopere Bir Yabancı Lazım. Forvete Gerek Yok Bence. Yaser Kendini Baya Geliştirmiş. ilk 11i zorlayacaktır.
Bence takımda değişim için bu transferler biraz yetersiz gibi geliyor.
Mehmet Topal ın Hakan Balta nın sakatlanmaya başlaması bu sezonun farklı geçmeyeceğini gösteriyor sanki..Ama inşallah böyle olmaz biz yanılırız..
quote:
Orjinalden alıntı: ozwizard7
quote:
quote:
semih murat geçen senede vardı ama kewell oynadı ... gökhan zan desen sakatlanmada 1 numaradır.. emre güngör ve servette 2 sezodur bazı dönemler uzun sakatlıklar yaşamalarıyla ünlü.
servet ve e.aşık kaldı diyelim 2 ay bu arada bir cezalı duruma düşmesi gene kewellstopere olucak iyi bir defans transferi şart gsye yoksa çok sıkıntı çeker!
Rijkaard ölürse,neeskens verem olursa,adnan polat kanser olursa gs çok sıkıntı çeker...
dostum geçen seneki gibi bizler verem kanser olmayalımda
quote:
Orjinalden alıntı: ZamansizKar
quote:
Orjinalden alıntı: ozwizard7
quote:
quote:
semih murat geçen senede vardı ama kewell oynadı ... gökhan zan desen sakatlanmada 1 numaradır.. emre güngör ve servette 2 sezodur bazı dönemler uzun sakatlıklar yaşamalarıyla ünlü.
servet ve e.aşık kaldı diyelim 2 ay bu arada bir cezalı duruma düşmesi gene kewellstopere olucak iyi bir defans transferi şart gsye yoksa çok sıkıntı çeker!
Rijkaard ölürse,neeskens verem olursa,adnan polat kanser olursa gs çok sıkıntı çeker...
Kadroya bir stoper transferi şarttı bence. Bu ikili ile belki ligde sıkıntı çekmeyiz fakat derbiler ve avrupa'da ilerlersek çok başımız ağrır.
ben gençlere bu kadar önem veren hocamızın sonuç ne olurs aolsun her zaman arkasındayım galatasarayımızın bir nevi geleceğini kurtarmak için adım atıyor. 2 sene hiç bişi yapmayan karakter problemi olan lincolne 2 sene lincoln diye tezahurat yapılıyorsa arkasında durmak lazım
Bu sene müthiş başarılar ve şampiyonluklar beklemeyin. Sistem oturtmak ha deyince olmuyor. Bunu bilin ve ona göre maçları seyredin.
geçen sene hazırlık maçları bile iyi gitmemişti zaten.
Bu sene henüz gençlerle bile çok iyi hava yakalandı?
bu senede geçen seneden farklı olmaz.dar bir transfer bütçesi ile beleş bonservisle Leo Franco gibi De santcis i bile mumla aratacak kalecilerle, mustafa sarp gibi kalitesiz tekniği sıfır adamları alıp en gerekli sağbek mevkiine adam alınmayışı , orta sahanın müzmin sakat adamlara emanet edilmesi(Topal,Linderoth) bütün bunlar önümüzdeki sezonunda parlak geçmeyeceğini gösteriyor.Rijkaard değil David copperfield denen sihirbaz olsa fayda etmez.
Umarım Mart ayıda Adnan Polat ve ekibinin geri dönüşümsüz sonu olur.Defolur giderlerde adam gibi düsturlu yöneticiler bu klübü layık olduğu prestije yeniden kavuşturur.
Yalnış taransferler,yalnış hoca seçimleri,otorite boşluğu, ................... sizin gibi yönetimin taa.... .
Necati'yi neden kadroya almiyoruz ki bence cok iyi bir yedek olur
Hemen değişim beklememek lazım, adam sihirbaz değil sonuçta. Kendi oyun mantığını takıma aşılaması biraz zaman alabilir. Özellikle Sabri Barış tarzı "nato mermer nato kafa" tipi oyunculara istediğinizi hemen yaptırmak kolay iş değil. Orta alanda Topal Ayhan Barış üçlüsü şu an mutlaka oynaması gereken oyuncular gibi gözüküyor. Bu bölgede aynı seviyede bir 4. oyuncu aklıma gelmiyor, 4-3-3 sisteminde orta 3'lüde oynayabilecek. Arda belki ama o da o bölgede yaratıcı oyunundan biraz ödün vermek zorunda kalır. Bu bölgeye Sarp alındı ama o da yükü kaldırabilecek mi göreceğiz. Kısaca stoper ileri 3 lü değil de orta 3 lü için alternatif yaratmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Genç oyunculardan bu bölgede faydalanmayı düşünebilir mi acaba Rijkard, böyle bir risk alır mı?
quote:
Orjinalden alıntı: determinanty
bu senede geçen seneden farklı olmaz.dar bir transfer bütçesi ile beleş bonservisle Leo Franco gibi De santcis i bile mumla aratacak kalecilerle, mustafa sarp gibi kalitesiz tekniği sıfır adamları alıp en gerekli sağbek mevkiine adam alınmayışı , orta sahanın müzmin sakat adamlara emanet edilmesi(Topal,Linderoth) bütün bunlar önümüzdeki sezonunda parlak geçmeyeceğini gösteriyor.Rijkaard değil David copperfield denen sihirbaz olsa fayda etmez.
Umarım Mart ayıda Adnan Polat ve ekibinin geri dönüşümsüz sonu olur.Defolur giderlerde adam gibi düsturlu yöneticiler bu klübü layık olduğu prestije yeniden kavuşturur.
Yalnış taransferler,yalnış hoca seçimleri,otorite boşluğu, ................... sizin gibi yönetimin taa.... .
Adamlar daha ne yapsın yuh ya.
quote:
Topal mı müzmin sakat? Leo Franco o kadar berbatsa biz iki sene önce şampiyonluğu Aykut ve Orkun ile aldık yine öyle olur. Emre Çolak, Serdar Eyilik, Alparslan, Yaser gibi gençler olduktan sonra zaten sırtımız yere gelmez. Adnan başkan gideceğine sizin gibiler taraftar ayağı yapmayı bıraksalar uçarız biz.
quote:
özhan canaydin in akrabasi falanmisin veya ADNAN BASKANA mhaletefet olan birisinin yegenmisin ?
Faruk süren döneminden sonra en iyi yönetimdir ADNAN POLAT dönemi ve insallah 20 küsür yil daha bu takimin basinda kalir
ayrica MEHMET TOPAL müzmin sakat falan degil orta sahada GALATASARAYIMIZ için çok mücadele ettigi icin cok savastigi icin ayagina darbeler aliyor
mesala müzmin sakat; Lincoln dur mental olarak sakattir
Herkese Selam,
Ulki sana kismen katiliyorum, iddiali bir takim tek forvetinin yedegi olarak gencleri goremez, gormemeli de... Bizim genclerimiz belki de 2-3 sene icinde milli takimi olusturacak kalitede bu kesin ama bu surecte onlari da harcayabiliriz. Herkes bu formanin baskisini kaldiramaz. Arda donemi paf takim ve daha alt takimlarin yildizi Mehmet Guven'di ancak halen yeteneklerini sahaya suremedi, donemin yildizlarindan Cafercan Hakan Sukur'un varisiydi ama sanslarini kullanamadi. Bu gencler insallah ilk firsatlarini cok iyi kullanir ve takimda Arda gibi kalici olurlar ama buna guvenip sezona baslamak da bir o kadar hata olur...
Defans olayina katilmiyorum zira Turkiye'nin milli takim geri dortlusu yedekleriyle birlikte takimimizda. Bence transfere gerek yok ama sag bek gercekten kaliteli bir sag bek cok faydali olur.
Keita sag hatti komple kullanabilen bir oyuncu ve sag bekimiz kim olacaksa daha oncekiler gibi uzerinde baskı olmayacak onu saglam olacak bu nedenle cok dert etmiyorum.
Orta saha deyince de Kewel Solda Baros ortada Keita sagda olan bir ileri 3'lunun arkasinda oynayacak Arda olacak bence... Arda solda oynayacaksa Kewel'i kesecek miyiz ?
Arkadaslar orta sahaya bir oyuncu alinsin dersek ki bu banko da oynayacak kaliteli bir oyuncu olacaksa ya Arda ya Kewel yedek mi kalacak :) Dolayisiyla ortada onde ARDA olacaksa veya Kewell olacaksa orta sahaya 2 oyuncu kaliyor Ayhan, Topal, Baris ve digerleriyle bu bolge de yedekleriyle hazir.
Bence tecrubeli yerli bir yedek forwet olabilir transfer olarak.
BAROS KEWEL KEITA
ARDA AYHAN TOPAL
HAKAN BALTA SERVET G.ZAN SABRI/UGUR)
LEO FRANCO
Bu takimin yedeklerini de hesap edin bu takimdan keseceginiz adamin yerine koyacaginiz kalitedeki adamin fiyatini da hesaplayip ona gore fikir paylasimlarimiza devam edelim :)
Bence iyi yerli tecrubeli bir yedek forvet ve iyi banko oynayacak kaliteli bir sagbek ile bu takim cok iyi isler yapar. Gencler'den de en az 1 bomba A takima girecek bence bu yil.
Yasasin GALATASARAY'imiz insallah hakettigi yerlere gelecektir.....
başarı nedir taraftar için.iyi futbol izlemek.bence en şanslı takım geçen sene genel anlamda galatasaraydı.taraftar açısından.çünkü en keyifli maçları galatasaray oynadı.avrupa maçlarıda dahil.en keyifsiz taraftar ise geçen sene fenerdi.hele avrupada ki maçlar fener taraftarı için rezaletti.o bakıdan başlıktaki gibi geçen sezonki gibi olurmu yanlış başlık.geçen sezondan daha keyifli tempolu maçlar izleyebilecekmiyiz olsaydı daha yerinde olurdu.yani 3-0 galip gelmişsin ama ne tempo var nede heyecan.banane 3-0 dan. onun için geçen seneyi çok kötülememek lazımdır.