Şimdi Ara

Ya bu Salim hoca ne diyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler kendi sitesinde bir tablo koymuş girip bakın isterseniz bana biraz saçma gibi geldi sıralamalar.
    http://www.salimunsal.com/
    evet beyler yorumları alalım

• Su adamlara halen taviz veriyorsunuz ya, hayret ediyorum. Butun siralamalari alan disi hesaplayip felaket tellalligi yapmaktan baska birsey yapamayan, rehberlik namina buradaki arkadaslarin bildigi seylerin 4 te 1 ini bilmeyen insanlar takilmaya degmezler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karl-Heinz Rummenigge

Su adamlara halen taviz veriyorsunuz ya, hayret ediyorum. Butun siralamalari alan disi hesaplayip felaket tellalligi yapmaktan baska birsey yapamayan, rehberlik namina buradaki arkadaslarin bildigi seylerin 4 te 1 ini bilmeyen insanlar takilmaya degmezler.

Arkadaşın dediğine aynen katılıyorum
  • İnsanın içine kurt düşmeyiversin.
  • Bana da çok saçma geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

İnsanın içine kurt düşmeyiversin.

Sende haklısın.Adamlar kendince bişey yapmaya çalışyor işte maksat ortalık karışsın ösymnin yayınladıgı klavuza bakıp tercih yapmıcazda neye bakarak yapıcaz.ozaman hiç ösym gerek yok bunlarınkine göre yapalım
  • resmen reklam yapıyosun baska bişey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu adam nasıl öğretmen la
    9 ay önce açıldı
    Ne diyo bu dayı
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunabinyay

resmen reklam yapıyosun baska bişey değil

Neyin, kimin reklamını kardeşim?Yapma gözünü seveyim, sırf yorum yazmış olmak için yorum yazma.
  • Salim hocam nasılsın? Kendi reklamını neden yapıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun verdiği sıralamalara bakarsak ben kesin açıkta kalıyorum bu sene.Gerçi onu göze alarak tercih yaptım.Yazdığım en kötü yer sıralamamın 5k aşağısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Born

Salim hocam nasılsın? Kendi reklamını neden yapıyorsun?

İyiyim genç kardeşim,ne olsun işte gençlerin kafasını nasıl karıştırırım onun peşindeyim.:PBu arada sen nasılsn?
  • Adam defalarca dedi ki : Ne kırmızıların ne de yeşillerin gelme imkanı yok,hatta yaklaşamaz bile,yeşil ve kırmızıların amacı aritmetik ortalama almak.Kırmızı yaklaştıkça şansın artar,yeşile yaklaştıkça azalır.

Siyahlar makuldur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Adam defalarca dedi ki : Ne kırmızıların ne de yeşillerin gelme imkanı yok,hatta yaklaşamaz bile,yeşil ve kırmızıların amacı aritmetik ortalama almak.Kırmızı yaklaştıkça şansın artar,yeşile yaklaştıkça azalır.

Siyahlar makuldur.

Sence siyahlar makul mü ? MF-4 için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

Onun verdiği sıralamalara bakarsak ben kesin açıkta kalıyorum bu sene.Gerçi onu göze alarak tercih yaptım.Yazdığım en kötü yer sıralamamın 5k aşağısı.

Dostum bu adamın verdıgı sıralamaya gore benımde bazı tercıhlerım gelyımro kı ıstedıgım yerler de oralar aslında.Assagılarda gelecek yerlerı yazdım gercı ama gelır dıye umut ettıgım yere adam ole bır sıralma vermıst kı sasırdım kaldım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Adam defalarca dedi ki : Ne kırmızıların ne de yeşillerin gelme imkanı yok,hatta yaklaşamaz bile,yeşil ve kırmızıların amacı aritmetik ortalama almak.Kırmızı yaklaştıkça şansın artar,yeşile yaklaştıkça azalır.

Siyahlar makuldur.

Sence siyahlar makul mü ? MF-4 için soruyorum.

TS için makul gerisini bilemem.
  • 0,12 sıralama nasıl peki kardeşim?Onun hakkında ne dedi Salim Hoca'n?
  • Arkadaşlar boşuna girip kendinizi stres altına sokmayın gelirse gelir,gelmezse gelmez bu saatten sonra yapacak herhangi bişey kaldı mı? Yok
    O yüzden boşuna yormayın kendinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

Arkadaşlar boşuna girip kendinizi stres altına sokmayın gelirse gelir,gelmezse gelmez bu saatten sonra yapacak herhangi bişey kaldı mı? Yok
    O yüzden boşuna yormayın kendinizi

+1

Sıralamaları yükseltmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.