Şimdi Ara

YA BİRİSİ YARDIMCI OLSUN KAFAYI YİYCEM :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben anadolu lisesi öğrenciyim sayısal bölümdeyim 11.sınıfa geçtim fakat bu güne kadar hep boşa zaman geçirdim sadece yazılı akşamları çalıştım falan filan işte yani lise 1-2-3 falan benim için bomboş geçti temelim sıfır.fakat çalıştığımda gerçekten çok çok iyi netler çıkarabiliyorum.bu yaz tatili için de çok hevesliydim durmadan çalışcam tüm eksiklerimi kapatcam diye düşünmüştüm ama malesef öyle olmuyor fem dershanesine yazıldım onun kitapları falan çok güzel anlatıyor ama hangi dersten nasıl çalışacağımı kaç saat çalışacağımı hiç bilmiyorum ya birisi yardımcı olsun lütfen fem in kitabından biraz mat1 çalışmaya başladım rasyonel sayılara kadar geldim ama oraya gelene kadar testlerde bi sürü çözemediğim soru var bunları da hocayla çözcem ama dersanedeki hoca da her dakika benimle ilgilenemezki ya bana 2-3 ay içinde mat1 ve mat2 yi bitirebileceğim bir program lazım ama bu seferde fen derslerinden çok soğrsam diye korkuyorum nasıl çalışayım tüm derslere birden mi çalışayım yoksa ders ders mi bitireyim ne yapayım bana bi yol gösterin ya fizik tedavi ve rehabilitasyon hedefim yardımcı olabileceklere şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral 2000 -- 30 Haziran 2012; 23:55:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.