Şimdi Ara

Ya bir gün istemeden baba olursam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2023 yılbaşına 2 gün kala gittiğim lejyonerle muhabere öncesi konuşurken kazara hamile kalınca aldırmadığını doğurduğunu söyledi. Karılar bayılıyor bu çoluk çocuk zımbırtısına. Kondomda %2 risk varmış, ya bir gün kazara baba olursam ve çocuğun varlığını bile bilmiyorsam? Korkunç bir şey, benle gelen benle gider ben organ bile bağışlamam bir de çocuğum varsa kafayı yerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek derdin bu olsun maraz

• kondomda nasıl %2 risk var olm kadına döl teması olmuyor ki

• bayıldığı için değil,ileri de adam ölürse parası çocuğa kalır o da nasiplenir diye aldırmamış doğurmuş.

garip ya,babasının kim olduğu belli değil,belli olsa bile nasıl bir iş içindeyken dünyaya geldiği belli,üzücü yani doğar doğmaz travma.

• İstatistikler asla yalan söylemez.
    100 kez gitsen 2 ihtimal var işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isimgerekmez kullanıcısına yanıt

30 kez gitmişimdir.

• Geri çekemeyan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hamile kalsa doğuracağı çocuk seninki olmaz hocam. Bu işi para ile yapan hatun senden benden iyi bilir korunmayı merak etme. Hamile kalacağı adamı da ona göre seçerler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urugakhina -- 29 Ocak 2024; 14:54:51 >
  • urugakhina U kullanıcısına yanıt

Belli olmaz hocam bana hayran lejyonerler de oldu. 40+ bi lejyonerin savaş meydanına ne zaman gitsem biraz daha büyük olsaydın senle sevgili olurdum diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.