Şimdi Ara

Ya Beyler Bir Ricam Olucak Nike Krampon Hakkında Anlıyanlar Bakabılırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • .............................................................................................................................................................................................................................Arkadaslar su resımkı kramponu arıyorum bulamıyoru ama bugun beyoglu nike ye gıttık bunun aynısı var ama o bagcıkları gozukmesın dıye once cırt cırtlı bı dalga var ondan yoktu ama bunun o ondekı dalga olmayanını dusunun ondan vardı nike beyogluda adma sordum bundan var elımızde satmak ıcın galıba ondan yok elımızde fılan gıbısınden bıseyler dedı bu krampnu turkıyede bı yerde goren varmı?

Ya Beyler Bir Ricam Olucak Nike Krampon Hakkında Anlıyanlar Bakabılırmı?

• Yokmu Kımse Bılen
  • benim arkadaşımda buna benzer bir nike var.Parlak bir şey di mi?
  • Cristiano Ronaldonun kramponlarımı bunlar.
  • Bende siyah ini aldim cok sekil ayakkabi :)
  • İzmirdeyim YKM ve BARÇIN da yok bu ayakkabı
  • İyiymiş.

bende de bundan var.

http://www.soccer.com/Images/Catalog/ProductImages/300/312606.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchll -- 12 Şubat 2008; 23:54:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Bunlar Bayan Çantası mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Böyle havalrı modeller kaliteli olmaz genelde.... puma diadora falan iyi kaliteli olur... nike reebok bunlar uzun vadede iyi gitmiyo ..adidas belki ...
  • bi arkadaşım ist güneşlide olduğunu söyledi doğruysa
  • evet güneslide ender sporda var :)
    @Darkchild Görcez bana baya rahat geldi ama daha dayanikligina bisey diyemem bi kere giydim sorun cikmadi.
  • up up dıkkat edıun arkadaslar resımdekıyle sızın dedıgınız aynı deıl c.ronaldonun kramponu bende arıyorum bundan varmı acaba goren bu kramponun aynısını ama deıgı gıbı arkadsın uzarı cırt crtlı olucak bagcıklarını kapamak ıcın olan varemı bu aykkabıdan yada goren?
  • Guneslide metronun karsısında endersporda var ben ordan lazer almisdim lazerler yırtıldı simdi bundan alacam
  • baska nerde var?Nikeden aldımdaanca Nikeden deıstıre bılırım nikede goren yokmu ?
  • aaa kımse yok konuda 1 kısı bıle yokmu sunu nıkede goren?:S
  • Yukarı artık

• GÜNEŞLİ ENDER SPOR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.