Şimdi Ara

YA BEN ARTIK BU OYUNA SADECE GULERİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 dk once arkadaşım gozumun onunde oyunda relog yaptı yapmadan once itemler full hersey duruo yaptıktan sorna oyuna girdi adam maradonda ustude item ve para yok kısacası bom boş adam çoook komik ya adam 2 sn içinde nası soymayı becerio acaba :D warya bu oyunu hala neden oynamakta ısrar ediyolar bilmiyorum................. neyse ii geceler herkeze

• ne yapmaya çalışıosun ???
    2 snde adamın içini boşaltabilecek adam varsa ben charımı vermeye hazırım
    asparagas bunlar...
  • iyi geceler
  • inanmakta ozgursun arkadasım sana nasıl kanıtlayabilirim soyle inanman için ne gerekiyorsa sole
    onu sana acıklalayayım ben sdece dikkatli olun diye soyledim.....
  • ERKEK BAYAN ÇOCUK GİYİM AHTAPOT AHTAPOT
    BİR PANTALON BİRDE KOT AHTAPOT AHTAPOT
    DÜŞLERİN ÖTESİNDE AHTAPOT AHTAPOT
    AYAKKABI BİRDE BOT AHTAPOT AHTAPOT AHTAPOT
    AHTAPOT:DÜŞLERİN ÖTESİNDE...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamacti Jun -- 14 Haziran 2006; 23:04:14 >
  • en azından biraz daha destekli sallayabilirsin
    abartma kullanmadan kullansan bile onuda ölçülü kullanarak
  • Soğuk Su içmenizi tavsiye ederim.
  • M_MORUK DERDİN NE ARKADAŞIM ........ SANA SURDA 10DK ONCE GOZUMUN ONUNDE GERCEKLESEN Bİ OLAYI SOYLEDİM EGER OYNUYORSAN DİKKAATLİ OLUN DİYE SEN BANA GELDİN NE SOYLUYORSUN EGER İNANMIYORSAN İNANMA EGER BU ŞEKİLDE Bİ OLAYA TANIKLIK EDEN BİR ARKADAŞIM VARSA BURAYA YAZSIN ONUNLA PAAAYLAS MORUK SORUNUNU TAMAM......
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord_of_the_lol

ERKEK BAYAN ÇOCUK GİYİM
    BİR PANTALON BİRDE KOT AHTAPOT AHTAPOT
    DÜŞLERİN ÖTESİNDE AHTAPOT AHTAPOT
    AYAKKABI BİRDE BOT AHTAPOT AHTAPOT AHTAPOT
    AHTAPOT:DÜŞLERİN ÖTESİNDE...

Süper o yaa.

-------

Bu arada benim bilgisayarla daha 2 dakikayı bırak 10 dakika da ancak girebiliyorum şifreyi gir oyuna girmeyi dene (dc ler yüzünden 1 saat de olabilir.) ve loading uzun sürüyor yani 2 dakika içinde

• bi daha relog yapsın geçer
  • arkadaşım bende girdiğimde bitane adı saçma sapan bişi yazan 0 lvl bi adam vardı elindede mirage vardı bikere daha log. yaptım kendi charım geldi olabilir böyle şeyler yani oyunun hataları ark. char hala aynı duruyosa ozaman diyicek bişi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: M_MoRuK

en azından biraz daha destekli sallayabilirsin
    abartma kullanmadan kullansan bile onuda ölçülü kullanarak
  • ne içtin sen

• quote:

Orjinalden alıntı: SOMEONE İN THE DARK

2 dk once arkadaşım gozumun onunde oyunda relog yaptı yapmadan once itemler full hersey duruo yaptıktan sorna oyuna girdi adam maradonda ustude item ve para yok kısacası bom boş adam çoook komik ya adam 2 sn içinde nası soymayı becerio acaba :D warya bu oyunu hala neden oynamakta ısrar ediyolar bilmiyorum................. neyse ii geceler herkeze

bi kere nerden attını söleyem Mi aRK. relog attığında Başka biri Chara Gİrse Char DC werirdi Adam Akıllı Salla...

• bu relog ne oluyo
    bi de re-spawn point yapıyorum arada ama o ne işe yarıyo bi de onu sorüüm yeni topic olmasın
  • of offfffffffffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: cocona

bu relog ne oluyo
    bi de re-spawn point yapıyorum arada ama o ne işe yarıyo bi de onu sorüüm yeni topic olmasın

Relog select character yada oyundan cıkıp tekrar girmek oluyor
    O tıkladıgın seyin yararıysa oldugun zaman townda degil orda cıkıyorsun tabi towndaki re-spawn pointi tıklamadıysan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nynmoard -- 14 Haziran 2006; 23:51:47 >
  • Olabilir ama 2 sn deme çok abartı olmuş 30 sn de bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: SOMEONE İN THE DARK

2 dk once arkadaşım gozumun onunde oyunda relog yaptı yapmadan once itemler full hersey duruo yaptıktan sorna oyuna girdi adam maradonda ustude item ve para yok kısacası bom boş adam çoook komik ya adam 2 sn içinde nası soymayı becerio acaba :D warya bu oyunu hala neden oynamakta ısrar ediyolar bilmiyorum................. neyse ii geceler herkeze

Naparsın insan bağlanınca bırakamıyo arkadaşın adına üzüldüm
  • konu amacından saptığı için kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.