Şimdi Ara

Ya adam tyt de 90 net ayt de 78 net yapıyor bu nasıl bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
17.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafam almıyor bu adam bu kadar iyi biliyorsa tytden nasıl 90 net yapıyor hayıs süreciler gelecekte süre önemli bir faktör olabilir ama 78 net yapan adam için sürenin bir önemi olmamalı ayrıca desem ki tytde kötü geçti ulan insanın morali bozulur aytye girerken dans ederek mi girdiniz bu sınava bir kişi olsa gene eyv diyeceğim en az 5 adam gördüm forumda bu şekilde yapan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya o kadar haklısın ki bak benim 105 tyt var aytde 65e yakın doğrum var. Açıkçası benim de aklım almıyor. Bana biraz abartıyorlar gibi geliyor. Çok kaale alma derim. Bu forum ben full bile gördüm sen ne diyosun fdshkdfl adam gelmiş 78 ayt 106 tyt diyo adama biçilen kaftan 7k üstü. Baya güldüm ya dksjslsdfk
  • vay be. benim de 95 ayt 46 tyt var. ha denemelerde de 65+ yapmıyordum ama 55-60 arası hedefliyordum
  • ilk sinavda kafasi karismistir panik yapmistir. ikinci sinavda 1 saat panik yapmaya harcasan bile baya suren kaliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hynx -- 18 Temmuz 2018; 0:10:6 >
  • Katılıyorum hocam

• 93 tyt 70 ayt var dediğin kadar yüksek değil ayt ama sınav günü çok farklı oluyor. Tyt süre yetişmedi aslında hiç heyecan yapmadan da girmiştim ama süre sıkıntı oldu. Sonra eve geldim takıldım falan akşam, sonraki günde aman ne olursa olsun banane diyip ayt ye girmiştim. Güzel geçti öyle işte

• tam hatırlamadıklarını doğru saymıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes mi böyle yani

• Ben tyt de 20 30 dk artırabildim aynı süreyi aytde de artırdım bence 1 saat harcanacak bir sınav değil max 30dk boş geçebilir

• Tyt ile ayt tamamen ayrı şeyler, birbiriyle tam orantılı olmasını beklememek lazım bence.
  • Bence çok farkı yok eskiden ygs ile lys arasında desen tamam derdim de bu sunavda ikiside temel olarak aynıydı bence yorumlamayı ölçen düşündüren

• Birinci sınavın çalışmaya çok bağlı olmadığını bildiğinden zamanının çoğunu ikinci sınava çalışarak harcamıştır.

Tyt tamamiyle sınav anı, zamanı kontrol etme, heyecanlanmama üzerine kurulu bir sınavdı. Fark ettiyseniz salt bilgi isteyen cok az soru vardı. Ygs de öyleydi.

• 96 tyt 77:5 veya 78.75 ayt gelicek valla hocam ben uyuyamadım sabah güneşin doğuşuna kadar her saniyeyi hatırlıyorum tyt öncesi sonrasında da evdekiler delirmesin diye uyuyo taklidi yaptım zaten yoksa 78 yapan biri emin ol dershanede 110 altına nadir iniyordur Mayıs’ın başından beri girdiğim hiçbir sınavda 110 altına düşmemiştim

• Bunda şaşırılacak ne var ki?Örneğin bir Tmcinin alanı Tyt’de 120 sorudan 100’ü.Adam o soruları işaretlemiştir fene bakmamıştır.Zaten süre kısıtlıydı.İkinci sınavda da zaman bol olduğu için edebiyatı 40 dakikada halledip geri galan zamanı matematiğe ayırmıştır.Zaman bol olduğu içinde zor soruları zorlaya zorlaya,deneye deneye yapmıştır.Olay bundan ibaret

• Söyle konular açıp adamın sınırını bozmayın benim de tyt 90 ayt 76.25 net, ilk gün tyt den çıktığımda 100 net üstü yaptım sanıyordum taa ki kontrol edene kadar sosyal ve türkce yüzünden tyt çok kötü geldi umarım 5k içi gelir bekliyoruz artık
  • Obp kaç hocam

• david12 D kullanıcısına yanıt
    Sayısalcılar adına konuşmuştum

• quote:

Orijinalden alıntı: batsınbudünya1

Söyle konular açıp adamın sınırını bozmayın benim de tyt 90 ayt 76.25 net, ilk gün tyt den çıktığımda 100 net üstü yaptım sanıyordum taa ki kontrol edene kadar sosyal ve türkce yüzünden tyt çok kötü geldi umarım 5k içi gelir bekliyoruz artık
    Kesin olur 5k
  • Fenasi Bey kullanıcısına yanıt
    Hocam 104 65.5 obp 91 kaç olur sizce

• Çoğu öyle maalesef tytden 98 aytden 74bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.