Şimdi Ara

y580 yerine ne alınabilir ki???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fhd olmaması ve hdd ısınma sorunu çok düşündürüyor beni. benim gibi olan çok insan var ve biran önce bilgisayar almaya ihtiyacım var. peki y580 yerine tavsiye edilebilecek ne var??? i7 3610qm işlemcili ekran kartı çok az daha düşük pc var mı??? yani oyunlarda bizi çok etkilemeyecek ama lenovonun sorunları ve müşteri hizmetleriyle muhattap etmeyecek, ayrıca film dizi izlerken pişmanda emeyecek...

Orijinalden alıntı: @rd@

arkadaşlar fhd olmaması ve hdd ısınma sorunu çok düşündürüyor beni. benim gibi olan çok insan var ve biran önce bilgisayar almaya ihtiyacım var. peki y580 yerine tavsiye edilebilecek ne var??? i7 3610qm işlemcili ekran kartı çok az daha düşük pc var mı??? yani oyunlarda bizi çok etkilemeyecek ama lenovonun sorunları ve müşteri hizmetleriyle muhattap etmeyecek, ayrıca film dizi izlerken pişmanda emeyecek...

ben 4-5 aydır. y570 kullanıyorum hiç de pişman değilim... değil ki y580 den bahsediyorsun... servis konusunda da sıkıntı yok.

Lenovo IdeaPad Y570 59-316634
    CPU: Intel Core i7-2670QM || RAM: 8GB DDR3-1333MHz || HDD: 750GB WD Scorpio Blue + 32 GB SSD || GPU: 2 GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

₪ HTC One™ ₪

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratOzdogan

quote:

arkadaşlar fhd olmaması ve hdd ısınma sorunu çok düşündürüyor beni. benim gibi olan çok insan var ve biran önce bilgisayar almaya ihtiyacım var. peki y580 yerine tavsiye edilebilecek ne var??? i7 3610qm işlemcili ekran kartı çok az daha düşük pc var mı??? yani oyunlarda bizi çok etkilemeyecek ama lenovonun sorunları ve müşteri hizmetleriyle muhattap etmeyecek, ayrıca film dizi izlerken pişmanda emeyecek...

ben 4-5 aydır. y570 kullanıyorum hiç de pişman değilim... değil ki y580 den bahsediyorsun... servis konusunda da sıkıntı yok.

hdd konumu aynı mı y580 ile???
    ben şuan y560 kullanyorum. hayatımda bukadar ısınan bir alet görmedim...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MuratOzdogan

quote:

hdd konumu aynı mı y580 ile???
    ben şuan y560 kullanyorum. hayatımda bukadar ısınan bir alet görmedim...

onu bilmiyorum hocam fark eden bir şey olmaz ki? ha touchpad in altında ha numerik kısımın altında yerin ne önemi var?

Lenovo IdeaPad Y570 59-316634
    CPU: Intel Core i7-2670QM || RAM: 8GB DDR3-1333MHz || HDD: 750GB WD Scorpio Blue + 32 GB SSD || GPU: 2 GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

₪ HTC One™ ₪

Android 4.2.2 (Jelly Bean) \\ 4.7 " Full hd Super LCD3 - Gorilla Glass 2 Ekran \\ 1920 x 1080 Pixel Çözünürlük. (468ppi) \\ 1.7 GHz - 4 Çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 İşlemci \\ 2GB RAM \\ 32GB Dahili Hafıza \\ 4.3 UltraPixel AutoFocus & Led Flash Kamera \\ BoomSound Özellikli 2 Stereo Hoparlör \\ 2300mAh Batarya \\ TV Out - Mhl \\ 802.11 a/b/g/n/ac Wifi \\ LTE (4G) Bağlantı \\

• msi ge60 var oyun için i5 yeter üstü gereksiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

msi ge60 var oyun için i5 yeter üstü gereksiz

ekran kartı???
    ...

Orijinalden alıntı: -Vincenzo-

650m
    http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nc-065xtr-notebook-urun7933.html

gtx660m, 6-8gb ram, i5-i7 işlemci etkenleri birleştiğinde büyük farklar olur diye düşünüyorum ben. 3dmax autocad photoshop solid works gibi programlarda kullanıyorum oyunlar da cabası...

• ekran kartı, ram, ışıklı klavye, ssd disk, büçeme göre i7 işlemci, jbl hoparlörler avanajlarını düşünerek y580 almaya karar verdim. soğutucu ile hdd ısınma sorununa çözüm getirebilirim diye umuyorum. olmadı hdd yanınca ssd ile değiştiririm...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.