Şimdi Ara

y510p ısınma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sakın kucaklama cihazı oyunda falan ha ısıdan zarar görür
  • SOnuclar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg88

quote:

Orijinalden alıntı: mchi

Oyun indiriorum suan bi kac bisi acik en yuksek 60 derece. Makinada ses sifir. Lol indi. Gw2 de bIter brzdan. Ss leri koyarim

Tamam bir de kucakta kullanmak mümkün mü sıcaklık açısından ona da bak :)

Oyun oynamadığın vakit normal internette gezerken kullanabilirsin kucakta o zaman ısınma olmaz. BF3 gibi oyunları oynayarak laptop kucakta kullanılmaz zaten niye kimse böyle birşey yapsın.

Bu laptop sadece ağır oyunlarda ısınıyor o da normal bir durum. Zaten alternatifleri arasında hem de çift ekran kartlı olmasına rağmen az ısınıyor.
  • PC yi açtım

y510p ısınma

30 dk lol oynadım.

y510p ısınma

gw2 ye girdim 30 dk boş gezindim.

y510p ısınma

ardından 30 dk gw2 pvp yaptım.

y510p ısınma

ardından 1 saat WWW yaptım. çıkmadan alınan ss. (tahmini 200 kişi aynı anda ekranda birbirine girdiği yerler oldu. WWW haritasında normalde fps 50 lerde geziyor. 6 lara düştüğü yerler oldu.)

y510p ısınma

oyundan çıktım 1dk sonraki ss.

y510p ısınma

Not : İki oyundada ayarlar ultraydi. Laptopun performansı geçen sene gw2 için topladığım fx6100 ve hd6850 li masa üstü pc'im den hemen hemen 2 kat daha performanslı.

Sıcaklıklar 85 dereceyken. Fanlar tam gaz çalıştığında bile rahatsız edecek kadar sesli değildi. Ama mouse kullandığım elime gelen sıcaklık beni rahatsız etti.

Ek olarak klavye ışıklandırması çok güzel karanlıkta rahatlıkla oynadım. Fakat windows tuşu baş belası oyun içerisindeyken iptal etmenin yolu varsa çok mutlu olurum kapısmalarda beni bitirdi diyebilirim. Msi 'ın windows tuşu sağ tarafa alması çok akıllıca bir hareketmiş tekrar anladım.

Eksik, yanlış yaptığım bir durum varsa uyarınız lütfen. Başka istekleriniz varsa yapabilirim. Yarın pazar müsaitim.

Genel olarak aletten memnunluğum devam ediyor. İçime sindi diyebilirim.

Bu arada 1 adet ölü pikselim var.

y510p ısınma y510p ısınma y510p ısınma y510p ısınma y510p ısınma y510p ısınma

• Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın. Sıcaklık testi için teşekkürler. Testte soğutucu kullandınız mı? Kullanılmadıysa değerler fena değil. Mümkünse 2 saatlik arasızlık bir test yapasanız makbule geçer. Ölü pikseli takmayın 1 tane genelde çıkıyor köşede filan olursa zaten hiç gözünüze takılmıyor. Ölü piksel çıkmaması biraz şans işi. Klavye ve touchpad hakkında yorum yapabilir misiniz? Touchpad çok kötü diyorlar hiç mi istediğiniz yere gitmiyor yada geç mi tepki veriyor sorunu nedir?
  • mchi M kullanıcısına yanıt
    Klavyeyi kullanırken rahatsız edecek kadar sıcaklık oldu mu ?
  • Henuz sogutucu almadim. Sogutucuz 85 derecenin uzerine cikmadi. Pc 3 saat boyunca acikti. Makinayi en cok yoran www bolumunu 1 saatten brz fazla oynadim.

Klavyede herhangi bi sicaklik olmadi sadece sag ve sol fanlar sicak ufluyor. Sag elim nouse yuzunden isindi uzakta tutmak zorunda kaldim.

Touchpad gercekten kil. Ama elimin degdigi cogu touchpad den farksiz. Cok sorun diil benim icin. Alismak lazim.

Makina her zaman soguk duruyor aluminyumdan kaynakli sanirim. 3 saat sonunda bile sicak degildi. Kasanin altida el yakmiyordu.
    Klavye isiklandirmasi cok iyi. Klavye isinmiyor ama windows tusu cok uzdu beni. Duzgun oynamak icin alismak zaman alicak.

Bu arada tskr ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchi -- 17 Kasım 2013; 18:02:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle hayırlı olsun diyorum ürünü güle güle kullan benimde ürünü alalı 3 4 gün oldu ama tek sıkıntım biraz fazla ısınıyor yada bana öle geliyor değerlerine bakmadım ama elimi laptopun altına koyduğum zaman sıcaklık belli oluyor ve sağ ve sol ekran kartının olduğu yer sıcak üflüyor bir de senin batarya da bir yüzdeye sabitleme olayı varmı varsa yaptın mı bende varmışda o olay ayar çekemedim ben ona geri dönersen sevinirim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.