Bildirim
Y5070 hakkinda
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
i5 işlemcili y50 ye o parayı vereceğinize, aynı ekran kartı olan i7 işlemcili, monster veya victor marka bilgisayar alabilirsin. -
Monster abra serisinin 860m ekran kartlilarin hic birinde stok yok o yuzden bu cihaza yoneldim ve victora da pek guvenmiyorum acikcasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ayın sonunda monsterın 960m ekran kartlı i7 modellerı cıkacak tasarımıda dıger modellere gore cokfarklı olcakmıs ve 3000 tl cıvarında olcak fıyatları bence acelenız yoksa bekleyın. emın olun pısman olmassınız o fıyatta alınabılecek en ıyı bılgısayar. -
Babiz monster yeni modellerde gelişme yokmu
bende onları bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 10 Mart 2015; 9:51:01 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
sattıkları mallar arasında hiçbir fark yok. neyine güvenemediniz bilemedim -
Turk mantigi iste benimkisi belki yanlis dusunuyorum da bi on yargi var bir de izmirde servisi var mi yok mu bilmiyorum sikinti cikarmasjndan korkuyorum acikcasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X