Şimdi Ara

Y5070 hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni bir laptop alicam ama malum dolar sayesinde fiyatlar ortada bu i5 islemcili y5070 dikkatimi cekti ekran karti yeterli gibi rami de arttirilabiliyor tek oynadigim oyun lol ve cs zaten sizce nasildir acil onerilerinzii bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i5 işlemcili y50 ye o parayı vereceğinize, aynı ekran kartı olan i7 işlemcili, monster veya victor marka bilgisayar alabilirsin.
  • Monster abra serisinin 860m ekran kartlilarin hic birinde stok yok o yuzden bu cihaza yoneldim ve victora da pek guvenmiyorum acikcasi

• bu ayın sonunda monsterın 960m ekran kartlı i7 modellerı cıkacak tasarımıda dıger modellere gore cokfarklı olcakmıs ve 3000 tl cıvarında olcak fıyatları bence acelenız yoksa bekleyın. emın olun pısman olmassınız o fıyatta alınabılecek en ıyı bılgısayar.
  • Babiz monster yeni modellerde gelişme yokmu
    bende onları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuberk -- 10 Mart 2015; 9:51:01 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gemons1 G kullanıcısına yanıt
    sattıkları mallar arasında hiçbir fark yok. neyine güvenemediniz bilemedim
  • Turk mantigi iste benimkisi belki yanlis dusunuyorum da bi on yargi var bir de izmirde servisi var mi yok mu bilmiyorum sikinti cikarmasjndan korkuyorum acikcasi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    solidworjs icin laptop
    11 yıl önce açıldı
    Yazilim icin laptop tavsiyesi
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.