Şimdi Ara

Y..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batukmrc -- 28 Ağustos 2020; 21:34:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hocam hiçbir şey yapamazsın. Sonuç olarak sözleşme imzalamışsın. 2700 ver çık. Tabii bir avukata da danışabilirsin ama danışmanlık baya pahalı.

• VitoTheFather kullanıcısına yanıt
    20 yaşında asgarî ücretli bir ailenin çocuğuyum ya lanet olsun imzaladığım güne

• batukmrc kullanıcısına yanıt
    Hocam siz böyle diyince bir daha bakındım, fark ettiğim 2 nokta var: 1.si size sınıfların dolu olduğunun ve gelecek ay başlayacağınızın söylenmesi. Buna birazdan deyinelim.

2. Noktada bir sorum var: pandemi dönemindeki ders kesimi siz hizmet alımını dondurduktan sonra mi başladı yoksa devam ederken mi dersler durdu? Çünkü eğer pandemi kesintisi siz hizmet alırken başlamışsa hizmet kusurlu olarak verilmiş olur.

Tabi kusurlu hizmet 1. nokta da söz konusu. Siz birşey satın almışsınız ve "sınıflar dolu 1 ay sonra başlayın" denmiş. Bu noktaların üzerine gidebilirsiniz.

• VitoTheFather kullanıcısına yanıt
    Tam da dediğiniz gibi oldu evet pandemi döneminde online ders verdiler ama ben dindurmustum. Biraz daha detaya indik ve 34 saat ders aldığım ortaya çıktı benden 93 saatin ücretini istediklerini söylediler. Verdiğim parayı yoka sayıp 2170 tl 93 saatin ücretini istiyorlar

• Adamlar dolandırmamışki ne saçma bir olay . Siz onları dolandırmışsınız bence . Adam kursu açmış siz gitmemişsiniz onları nie ilgilendirsin .

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Hocam online ders verilmeye başlandı ben kabul etmedim. Görmediğim derse ücret ödemeye devam ettim kursum donmus olduğu halde ben gittiğim kursun ücretini fazlasıyla ödedim. Sorun ben üyeliğimi iptal etmek istediğimde bana kursta yoklama alındığım 93 saatin ücretini istiyorlar ben 34 saatine katılmışim en fazla 1.5 ay kursa gittim ama 1.400 TL civarında ödeme yaptım. Bana iptal etmem karşılığında bu 93 saati söyleyerek ekstra ücret alıyorlar. Bunun akla mantığa sığacak bir yanı var mı ?

• batukmrc kullanıcısına yanıt
    Öncelikle imzaladığınız kurs sözleşmesini yollayın bence . Böyle büyük yerler açık vermezler .

• Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hata bende böyle olacağını düşünmemiştim. Okumam gerekirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: batukmrc

Hocam online ders verilmeye başlandı ben kabul etmedim. Görmediğim derse ücret ödemeye devam ettim kursum donmus olduğu halde ben gittiğim kursun ücretini fazlasıyla ödedim. Sorun ben üyeliğimi iptal etmek istediğimde bana kursta yoklama alındığım 93 saatin ücretini istiyorlar ben 34 saatine katılmışim en fazla 1.5 ay kursa gittim ama 1.400 TL civarında ödeme yaptım. Bana iptal etmem karşılığında bu 93 saati söyleyerek ekstra ücret alıyorlar. Bunun akla mantığa sığacak bir yanı var mı ?

Senin dünyadan haberin yok heralde bu işler böyle yürümez, borçlar hukuku 101. Sen tam tamına 5k anlaştığın parayı verdin mi? Vermediysen, hizmet verilmişse sen gitmezsen bile dolandıran sen olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-c9 -- 28 Ağustos 2020; 20:47:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolandırıldığınız kısmı kaçırdım ben. Açıklayabilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • x-c9 kullanıcısına yanıt
    Hayır vermedim hocam hizmeti dondurdum ama gitmeme rağmen hizmet parasını ödemeye devam ettim sonunda iptal istediğimde bu ücret istendi benden

• bobsantino kullanıcısına yanıt
    Bu ücreti ödedigım zaman dolandırmış olacağım hocam almadığım hizmetin ekstra parasını ödeyerek

• Ben sadece ne yapmam gerekiyor onu merak ediyorum başka bir amacım yok ödemem mi gerekiyor yoksa baska bir sey mi yapmalıyım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.