Şimdi Ara

X

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontJazzMiss -- 16 Mayıs 2025; 18:40:45 >

• Bir çok antidepresan kullandım. Beklediğin gibi büyük bir etki olmayacağına emin ol. Hayatı o kadar etkilemezler varlığını yokluğunu bile zor anlarsın hatta 5mg ilacın. Raad ol
  • 1.5 sene 10 mg lık olanını kullandım , ilk 1 hafta iştahsızlık ,mide bulantısı, halsizlik felan yapıyor daha sonra bu yan etkiler geçiyor . Kullandğım süre boyunca epey faydasını gördüm . Nisan gibi bıraktım eski halime geri döndüm ,büyük bi ihtimal tekrar başlıcam ilaca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Un Kurabiyesi

1.5 sene 10 mg lık olanını kullandım , ilk 1 hafta iştahsızlık ,mide bulantısı, halsizlik felan yapıyor daha sonra bu yan etkiler geçiyor . Kullandğım süre boyunca epey faydasını gördüm . Nisan gibi bıraktım eski halime geri döndüm ,büyük bi ihtimal tekrar başlıcam ilaca
    xx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontJazzMiss -- 27 Ekim 2020; 10:45:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: intotherain1

Bir çok antidepresan kullandım. Beklediğin gibi büyük bir etki olmayacağına emin ol. Hayatı o kadar etkilemezler varlığını yokluğunu bile zor anlarsın hatta 5mg ilacın. Raad ol
    xx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİNxx SİLİNSİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DontJazzMiss -- 27 Ekim 2020; 10:45:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    4 yıl önce açıldı
    x
    4 ay önce açıldı
    xxxxxxx
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.