Şimdi Ara

Xtreme X 79 sistem ve test sonuçları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sonunda hayalimdeki masaüstü bilgisayarı hayata geçirmek üzereyim çok para harcadım bunun için ama umrumda değil zevkin hesabı yapılmaz bence, dün arkadaşta ilk kez çalıştırdık sistemi ilk yarım saat bir saat bayağı uğraştık anakart hata kodları verdi. Fakat sonunda Windowsu yükleyim birkaç hızlı test ve battlefield 3 ü test etme fırsatı yakaladık ben daha alamadığım için arkadaşın amd 6990 ıyla yaptık testleri hiçbir güncelleme vs yapılmadı zamanımız kısıtlıydı o yüzden sadece 3d vantage extreme, sandra, pifast, cinebench ve bf 3 ü test edebildik.oyun gayet güzel çalışıyor en büyük haritada full hd ultra ayarda m98b ile 1,5-2 kilometre öteye bakarken bile minimum 45 fps verdi normal gezerken minimum 52 max 160 ortalama 88-90 arası fps aldık. ilerleyen zamanlarda daha da ekleyeceğim ssleri. şimdi sadece vantage ve mem bantgenişliği ss aldım ötekileri unuttum almayı.Unutmadan sorayım anakarttaki 99, b2 ve b4 hata kodunu bilen varmı ? kitapçığa baktım ama anlayamadım ingilizcem intermediate neyse uzatmayayım
    sistem imzada var tekrar yazmaya vakit harcamıyacağım extra olarak 27 inç full hd monitör ile amd 6990 kullandık.Test sonuçları düşük biliyorum daha tam oturtamadık ayarları bir sürü update yapmam lazım.
    Grafik kartını gtx 690 alacağım.
    bana depolama için çok iyi bir 2 veya 3 terabyte disk , oyun için monitör ve klavye,mouse, kulaklık+ 5+1 veyahut 7+1 ses sistemi tavsiye edermisiniz+ ups de almam lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceman_54 -- 13 Mayıs 2012; 17:45:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.