abi bu ayarların 512 için olanını bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: TripsinojeN
Geçenlerde upload hızının çok yüksek olduğu şeklinde bi hata aldım. Upload grafiğindeki sarı ve beyaz çizgilerin stabil olması gerekiyomuş Benim hiçbi grafik stabil değil. Hepsi bi iniyo bi çıkıyo. Bi 35 oluyo bi 28 mesela indirme hızı Upload desen o da inişli çıkışlı. Nedir bu problemin çözümü?
11.03.2006 19:45:43: Warning: your upload seems to be too high. Please review your settings! look at your uploadgraph, the white or the yellow(with NAFC) uploadline should be stable this message is only generated one time
- the right configuration of the Xtreme is reached, when the lines of the upload graph are stable and regular. If NAFC is switched off, this should be the white line; if it is on, it should be the yellow one. Test your router and your actual upload capacity here:www.speedmeter.nl/speedmeter.de .
Artık biri ceap yazar herhalde
@ luv2xlr8 Kurulumun sonunda sana bağlantı hızını sorar. En güzel yöntemi custom u secip 512/128 olarak gir ve gelen sekilde kullanabilirsin.
@ TripsinojeN uploadun arada fazla kaçmış. Fazla önemsenicek bir durum değil yani. Keşke herkese böyle mesaj gelse.
Bir de Max. half open connections ayarını 9 değil de 200 gibi bi şey yapmak daha yararlı olmaz mı limiti yamayla kaldırıp?
Arkadaşlar emule de downloadlarınızın tamamlanmasına %1 ya da 2 kalmış ne yapıyorsunuz? Ben kapatıp tekrar açtığımda hemen bir kaynak buluyor ve downloada başlayıp bitiriyor. Siz de öyle mi yapıyorsunuz? Zafer arkadaşımıza pm attım bu konuda ama herhalde görmedi pm kutusunda. Bir download hızlı iken ileride yavaşlıyor, sanırım o hızlı upload yapan arkadaştan çektiğimiz parça tamamlanıyor ve yavaşlara kalıyoruz Bunun da tek yolu herhalde kapat- aç oluyor ki bazen ben gene aynı arkadaştan başka bir parça alıyorum yüksek hızda herhalde mantık bu,yoksa neden kapatıp açınca daha hızlı çeksin
SAĞOLASIN ZAFER ARKADAŞ
beyler biri bana yardım etsin Emule xtreme 5.1 kullanıyorum fakat hızdan yana pek memnun deyilim 1024 adsl kullanıyorum indirme hızı 4.3 den fazla cıkmıyor lutfen yardımmm tesekurler
quote:
Orjinalden alıntı: ayhoo
beyler biri bana yardım etsin Emule xtreme 5.1 kullanıyorum fakat hızdan yana pek memnun deyilim 1024 adsl kullanıyorum indirme hızı 4.3 den fazla cıkmıyor lutfen yardımmm tesekurler
Low id alabiliyor olabilirsin dediğime bir bak,modemden port açman gerekebilir,windows güvenlik duvarına takılmış olabilir,kullandığın antivirüs programının firewall'ına takılmış olabilir.
eMule ve torrentle ilgili aradıklarınızı aşağıdaki adresde bulabilir, sorularınızı sorabilirsiniz. DH'nin p2p başlıklarını yasaklamasının ve silmesinin ardından tüm eMule ve torrent başlıkları bu siteye taşınmıştır. İlgilenen arkadaşlar göz atabilirler... Günceldir.