€ ßizde Giremıoz dedikya ne Acelen Var yahuu bi Anlat. :) bizde Acele Edek. ßu kadar bağımlı olmayın bence ßu oyuna..
Diyene bak bu saatte ayakta
quote:
Orjinalden alıntı: harhariyas
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey
€ ßizde Giremıoz dedikya ne Acelen Var yahuu bi Anlat. :) bizde Acele Edek. ßu kadar bağımlı olmayın bence ßu oyuna..
kardeş biz arkadaşlarla msn yapıoz kendı cafemıs var bu oyun için bunca saat beklemedım benı tanıyan tanıo zaten kendı cafemdeyım ara sıra sabahlıyorum
Ben şu an oyuna giriyorum.Knight klasörü içindeki x-trap ı upload edecem şimdi.Taratmadan kullanmayın.Sonra başıma iş almayım.
quote:
Orjinalden alıntı: metinsbf
Ben şu an oyuna giriyorum.Knight klasörü içindeki x-trap ı upload edecem şimdi.Taratmadan kullanmayın.Sonra başıma iş almayım.
Biraz Acele Edermisin Arkadasım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: harhariyas
quote:
kardeş biz arkadaşlarla msn yapıoz kendı cafemıs var bu oyun için bunca saat beklemedım benı tanıyan tanıo zaten kendı cafemdeyım ara sıra sabahlıyorum
Hayırlı sabahlar, bir cafeci için KO önemli bir gelir kaynağı olsa gerek, bu oyunun xtrap problemi herkesden önce cafe sahiplerini baltalar,
senin herkesten önce bu problemi çözmen gerek, ne gibi önlemler aldın, ya akşama kadar yada yarına kadar devam ederse bu problem
harhariyas ßro ßizim İçin Sorun yok HarDeaht Gibi Değerli ßir doStum Varken 20 tane PC'e XRap Yüklerim. Sen Rahatına ßak.