@Ofisel Bende bir süredir koltuk arayışındayım günde 14 saat civarı kullanılacak neredeyse hergün kullanılacak terletme yapmaması önemli bu şartlar altında hangi ürününüzü tvsiye edersiniz |
Xprime Oyuncu Koltukları (34. sayfa)

-
-
King modelinde sırt yastığı çıkartılabiliyor mu ?
-
-
Almışken iyisini alayım diyorum.Acaba king ile hero arasında kalite farkı çok var mı ?
-
neticede aynı firma üretiyor birde fiyat bandı olarakta benzerler. ben king modelini aldım şuan memnunum. king ve hero arasında çok bir fark yok gibi duruyor hero yerine king fabric'te alabilirsiniz.
-
Hocam ben gibi mabad buyukse boy da uzunsa king iyidir bir 10 santim daha uzun olsam da tam gelir bu koltuk bana. 183 cm boy. Ve koltugu aldigimdan beri bacak sismelerim azaldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yukarıda bir arkadaş tekerlerden şikayet etmiş. Siz de öyle bir durum oluştu mu hocam?
Hocam valla tam denk geldik az önce king siparişi verdim.Benimde kilo 105 boy 1.83-1.83 doğru tercih yapmışım galiba.
-
selamlar, bir kaç yorumu okudumda 2-3 ay sonra gıcırtılar ve rahatsızlıklar vermeye başlamış mekanizmaları. genel problem mi yoksa ürüne özel mi yada fabrikasyon mu?
birde xdrive yada xprime arasında kaldım. bütçem 1000tl
-
Arkadaşlar dün xprime king modelini sipariş verdim ama sipariş durumunda PayTR ödemesi bekliyor diyor bu ne demek ? Son olarak xprime modelleri arasında en yükseklik olarak en yüksek model king modeli mi ?
-
Pazartesi onaylanır bendede aynısı olmuştu. Koltuk baya yüksek bendede king var
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ofisel
Merhabalar;
King Modelinde 65+ DNS Sünger Doygunluğu yer almakta olup ölçüsel anlamda farklılıkları yer almaktadır. Mesela King Modeli oturma alanı genişliği 3 cm daha fazla iken Zeus Modelinin derinliği 3 cm kadar daha fazladır. Zeus Modeli 60 Dansitelik bir sünger doygunluğuna sahiptir.
Ölçü ve Sünger Yoğunluğu dışında Teknik Özellikleri Aynıdır.
180 Derece Geriye yatma özelliği
3D Hareketli Kolçaklar
Ağır Yük Tekerleği
kalın metal Ayak
Yüksek PU Değere Sahip Deri kalitesi
Bunlar Genel olarak aynı özelliklerdir. Bunlar Yanında yeni bir ürünümüzden de bahsetmek istiyoruz;
180° Geri yatma Özelliğini kullanmak istemeyenler için ve Kilo olarak 120 KG Altındakiler için Xprime Zeus V2 Modelini çıkardık ve şu anda Ofisel.com ve Xprime.com.tr sitesinde çok özel bir fiyatı yer almaktadır. Peki farkları Nelerdir;
-180° geriye yatma özelliği yer almamaktadır. 140° Geriye yatma özelliğine sahiptir.
-3,5 MM Metal Ayak kullanılmıştır. Zeus King modellerine kıyasla 1 Tık ince bir Metal ayak kullanılmıştır.
-Ağır Yük Tekerleği Kullanılmamıştır. Yönetici Koltuklarında kullanılan ve genelde piyasada tüm oyuncu koltuklarında yer alan standart bir teker kullanılmıştır.
yukarıda özellikler dışında Sırt Yüksekliği Zeus Modeline göre 2 Cm daha düşüktür. (180 Derece geriye yatma olmamasından dolayı Sırt boşluğu yer almamaktadır, buda sırt yüksekliğini etkilemektedir)
Bunlar dışında tüm Özellikler aynı olup 999,90 TL'den Tüm Türkiye'ye Ücretsiz Kargo ile Satışa Sunulmuştur. (Donanım Haber Extra Kampanyalı Zeus V2 Modelinde geçerli değildir)
XPRİME ZEUS V2 MODELİ ÜRÜN LİNKİ:https://xprime.com.tr/413-xprime-zeus-v2-oyuncu-koltugu
Tüm Oyuncu Koltuğu Modelleri:https://ofisel.com/27-oyuncu-koltuklari
Alıntıları GösterZeus tanıtım videosunda ve sitede 65 dansite sünger yoğunluğu diyor. Siz 60 dansite diyorsunuz.
Keşke teknik bilgisi tam olan birileri cevap verse de Zeus ile King arasında ölçüler haricinde ne fark var anlasak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir ay önce xprime king 1200tl idi sanırım o fiyatlara inerse almayı düşünüyorum king için beklemedeyim :)
-
Merhaba xprime zeus V2 kullanan var mı
Memnun musunuz ?
Alpha sari olan 799 tl olan koltukda fiyat hala geçerli mi
-
Zeus V2 modelini gözüme kestirdim. Kullanan var mı arkadaşlar ?
-
Oturma kısmı yaz aylarında terletir mi acaba ? Kumaş/file sanki daha iyi olurdu.
-
Şubat 26 da aldığım king modeli bugün elime ulaştı.Koltuk aşırı rahat çok beğendim ama montaj kısmı aşırı yorucu hele tek başınaysanız.Tek korkum kedimin tırnaklarını geçirmesi :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X