Merhabalar, xpg gammix s50 2tb nvme gen4 ssd ilk başlarda 5000/4500 gibi bir skor verirken yazma hızı çok düşmeye başladı. Hemen hemen 3 aydır kullanıyorum. Hız ve Sıcaklık değerleri resimdeki gibi. Anakart üzerindeki ilk m2 yuvasına takılı. Sizce bu sorun neyden kaynaklanıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Anakartım, Asus Rog Strix x570-E Gaming ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wiseeman -- 24 Ocak 2021; 18:20:17 > |
Xpg Gammix S50 PCle 4.0 Nvme SSD Yazma Hızı Düşmesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
-
Format attım, 980 pro var 1tb sistemi ona kurdum, şuan düzeldi eski haline geldi tekrar -
Unsafe shutdowns ( korumasız kapanma) değeri yüksek. Elektirik çok mu kesiliyor. Bu ssdler için sorun oluyormuş. Kendi programını kurup smart verileri kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 9 Şubat 2021; 7:39:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Birkaç kez kapandı elektrik, teşekkürler uyarınız için
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X