Şimdi Ara

XPG 8GBX1 3000MHZ Single DDR4 (279 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mediamarkt alınamayan ürün linki kaldırdım tık kasmasınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRLPNR -- 4 Mayıs 2020; 18:7:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yalnızca mağazadan teslimat mümkün.
  • medimarkt tık almak için bu fiyattan gösteriyor alabilen yok.
  • Al iste gene mediamarkt konusu cidden çıldıracağım. Sakın tiklamayin alinmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10tl daha uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 4 Mayıs 2020; 18:51:30 >

• sadece mağazadan al var mağazaları kapalı olduğu için de alamıyorsunuz var mı bir yöntemi
  • Mediamarkt böyle ucuz numaralar deneyip milletin ahını alacağına gerçek indirim yapıp insanları faydalandırtsa daha iyi olmaz mı,sözde Avrupanın en büyük elektronik mağazası olacak birde. Mahalle bilgisayarcısı yapmaz bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tam kendilerinden beklenecek hareket. İş ahlakından ve kurumsallıktan bu kadar uzak bir firma görmedim.
  • Göndermiyorlar
  • Bu ürünü haftasonu Mediamarkt'tan 309 liraya aldım . Bugün kargo durumuna bakma için gireyim dedim baktım fiyat düşmüş. Stok bittiği anda fiyatı düşürmüşler sanırım. Siteye ziyaretçi çekmek için yapılmışsa çok ucuz bir hareket gerçekten.

Bu arada biraz da tedirgin oldum bu olaydan sonra, yollayacaklar mı emin değilim. Daha önce bu firmadan alışveriş yapıp sorun yaşayan oldu mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.